Дневни хороскоп за 21. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. март

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Oткријете штa звијезде имају за вас!

Ован
Појављују се неки непријатељи из сјенке или конкуренција која не послује сасвим регуларно. Мораћете да се суочите са проблемима.
Вољена особа је највише забринута због новца а ви тражите мало пажње за себе. Ако је не добијете на тој страни, ко зна… Опасност од повреда главе.

Бик
Са лакоћом обављате све обавезе које имате уз помоћ својих вјерних сарадника. Радите у опуштеној атмосфери. Желите да импресионирате ону коју волите… Уживајте и немојте се двоумити да ли да покажете своје емоције! Ваше здравствено стање иде узлазном путањом.

Близанац
Имате осјећај да Ваши надређени крију нешто од Вас. Не постоји могућност отказа, али су могуће промјене на финансијском плану.
Дистанца која се појавила између вас двоје се не може тако лако премостити. Размтрате и друге опције…Држите се подаље од алкохола, лијекова итд.

Рак
Данашњи дан је добар да избјегнете неку казну. Повољни аспекти за сарадњу са иностранством. Веома лако освајате особу која Вам се допала. Неће Вам бити потребно превише труда, једноставно ћете "осјетити" једно друго! Слушајте своју интуицију која је на завидном нивоу данас!

Лав
Сарадња са старијим и искуснијим колегама може само да Вам годи. Повољан дан за финансије. Риба или Јарац су прилично недоступни, али не можете да престанете да мислите о томе шта би било кад би било… Ипак. нема много акције данас. Осјетљиве кости.

Дјевица
Током данашњег дана нећете добити повољно судско рјешење. Иако је можда и неправедно, једноставно нема лијепих вијести за Вас данас. Неко од вас двоје манипулише овим другим и то прилично добро. Размислите о томе која је Ваша улога. Лоше осјећате, можда вам треба боловање?

Вага
У радном окружењу се дешавају неке чудне ствари. Ако сте примијетили неке нерегуларности, било би добро да размислите шта да урадите по том питању. Привлачите пажњу гдје год се појавите. Данас Вам прилазе углавном заузети. Промјенљиво расположење.

Шкорпија
Имаћете среће данас! Могуће је да сте на неке људе и заборавили, а помоћ Вам долази баш са те стране! Добар дан за умјетнике. Идеалан дан да уђете у неку нову везу! Немојте да се двоумите, него преузмите иницијативу.Могуће мање повреде.

Стријелац
Ако се бавите приватним послом, или имате неки извор зараде "са стране" данас ћете бити задовољни. Новац долази преко породице.
Прилично сте нестрпљиви да се нешто деси, иако Ви нисте урадили било шта по том питању. Покрените се мало! Проблеми са дебелим цријевом.

Јарац
Ако су у току преговори за неки нови посао, стичете утисак да друга страна није баш све карте показала. Нећете имати мира док не откријете о чему је ријеч. Повољан дан за то да коначно упознате особу која вам се допада! Данас ћете сазнати њено име.
Повишена тијелесна температура.

Водолија
Потрошићете неку суму новца непромишљено, а затим следи кајање. Најбоље би било да не ризикујете данас! Они који су у браку, поред партнера налазе мир. Ако сте слободни, лутате на све стране и нико Вам се не чини довољно добар.Склони сте прехладама.

Рибе
Изузетан дан за Вас! Не само да ћете потписати неки важан уговор, него већ и видите резултате посла! Данас се све своди на комуникацију. Ако се довољно потрудите и искористите своју машту, нема сумње да ћете импресионирати ону коју желите!
Хронична несаница…

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана