Дневни хороскоп за 21. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

У добром сте расположењу, задовољни што сте привели крају обимнији посао или обавезу. Лијепи контакти са сарадницима и колегама. Неко показује велико интересовање за вас и покушава да вас покрене на комуникацију.

Бик

Неке ствари сте успјели да сложите и изузетно ће вам пријати похвала од стране особе коју поштујете или је сматрате ауторитетом. Имате велике планове, али и добре могућности да их остварите. Планирајте са партнером краће путовање у скорије вријеме.

Близанци

Данас ћете имати помоћ посредника у једном договору. Ситуација се ријешила на бољи начин од очекиваног. Ипак, не затрчавајте се – доста тога још треба да договорите. Више сте расположени за друштво пријатеља него за контакт са емотивним партнером.

Рак

Боља ситуација у пословном окружењу и излазак из проблематичних обавеза које су вам одузимале доста времена. Још  треба ријешити ситнице, али сада можете да се организујете на прави начин. Једна особа ће вас заинтересовати.

Лав

Данас вам никако не одговара да будете статични, па ћете се ангажовати око свега што вам је приоритет. Врло подстицајан дан – крећите се, комуницирајте, бићете задовољни исходом. Отворено показујете своје симпатије према неком.

Дјевица

Успјели сте да ријешите једну пословну ситуацију у своју корист. Остварење планираног је споро, али извјесно. Данас слиједи занимљиво ново познанство, врло вјероватно преко пријатеља. Са овом особом ћете одмах успоставити праву комуникацију.

Вага

Неке подстицајне промјене се дешавају и ви врло позитивно реагујете на њих. Одговара вам што је данас темпо на послу нешто бржи, лако се сналазите и све завршавате на вријеме. Оставићете добар први утисак на људе које упознајете.

Шкорпија

Гомила обавеза је пред вама и покушаваћете да их ускладите. Можда ће сам почетак дана бити напорнији, али ћете врло брзо ухватити ритам. Преко посла иде занимљива комуникација са особом која је отворена, духовита и баш у вашем фазону.

Стријелац

Одличан тренутак за све оно што сте планирали или што морате завршити. Не дозволите да вам повремено мрачно расположење поквари ове моменте. Одлична комуникација са вољеном особом или симпатијом. Не чекајте – покрените се!

Јарац

Обављање пословних обавеза иде лакше и без застоја. Таман можете да уграбите више времена за себе и одрадите и нешто што је лично за вас битно. Такође – усмјерите се на контакт са вољеном особом – друга страна једва чека вашу иницијативу.

Водолија

Спремите се за дан који ће бити пун дешавања, али и доброг расположења и правих момената да се покажете. Баците се на посао, урадићете три пута више од онога што мислите да можете. Све вам се данас отвара са лакоћом, искористите то.

Рибе

Дан морате искористити и бити у покрету, јер вас чекају неки одлични пословни моменти, могуће чак и похвала од стране надређене особе. Вријеме је и за комуникацију са вољеном особом, све ће између вас двоје бити баш како треба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана