Дневни хороскоп за 21. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Није реално очекивати да сви могу и желе да испрате ваш неуморни радни темпо, па бисте могли данас да покажете дозу флексибилности и за нијансу успорите. Повољне околности су и у финансијском сегменту, могући су приливи из више извора.

Бик

Оно на шта треба да обратите пажњу јесу односи са колегама на послу, вербалне расправе и сплетке су могуће, јер је конкуренција присутна свуда око вас. Могли бисте данас да конкретну иницијативу препустите другој страни, а ви се опустите.

Близанци

За савладавање новонасталих пословних препрека користиће вам разумијевање и добра комуникација са провјереним дугогодишњим сарадницима. Иако можда има више особа које су заинтересоване за вас, вама тренутно много више прија контакт и опуштеност са пријатељима што и није тако лоше.

Рак

Брзоплетост и површно сагледавање ствари могу довести до вербалних сукоба и несугласица са пословним окружењем. Нема астролошких назнака неких капиталних промјена на пољу љубави за данас, углавном сте преокупирани сами собом и бројним обавезама.

Лав

Веома повољан дан могу очекивати особе рођене у знаку Лава, посебно ако се појави могућност започињања новог пословног пројекта. Очекује вас подршка надређених. Оно што би могло да заталаса данашњу рутину јесте излазак и лијеп провод са добрим друштвом.

Дјевица

Немојте превише анализирати своје поступке и одлуке већ морате брже реаговати и у тренутку их доносити. Иста мета исто одстојање па ако сте задовољни актуелним љубавним стањем уживајте, у супротном сачекајте бољи тренутак за веће ангажовање.

Вага

Зачкољице у дијелу техничке организације могу вас мало пореметити и успорити, али никако нису непремостива препрека. Размишљајте о неком заједничком путовању, одмору, иностранству. Пазите на исхрану и више се крећите.

Шкорпија

Повремено слабији фокус и концентрацију схватите као упозорење да не радите више послова истовремено. Покушајте да се опустите и препустите природном слиједу догађаја без много размишљања. Довољно се наспавајте.

Стријелац

Крај радног дана требало би да дочекате са објективним разлозима да будете задовољнији него што сте могли замислити, у најпозитивнијем професионалном сценарију.

Јарац

Без нервирања, уколико данас будете морали неке корекције да направите на путу ка реализацији постављених задатака ипак ћете стићи све да одрадите како треба. Извјесна доза флексибилности и разумијевања.

Водолија

Сасвим солидан дан на пољу професионалног ангажовања за већину Водолија значиће и разлог за задовољство. Потрудите се да неке договоре окончате на најбољи могући начин. Иако има дешавања везаних за нову симпатију, све то иде споро.

Рибе

Није препоручљиво да се данас бавите додатним пословима, одрадите прво оно најважније у сфери већ зацртаног. Уколико је потребно затражите помоћ. Имате веома добре астролошке предиспозиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана