Дневни хороскоп за 21. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Вријеме је да се посветите више породичном сегменту и личним питањима. Ако имате обавеза, потрудите се да их одрадите у преподневним сатима, а остатак дана оставите за оне које волите. Партнер се труди да има разумијевања за ваше повремене нервозе, помозите му у томе.

Бик

Ваши су планови лако оствариви. Ако се спремате на пословно путовање, будите сигурни да ће оно бити више него успјешно. Ако немате обавеза данас, вријеме искористите да са вољеном особом или драгим људима одете негде. Провешћете се одлично.

Близанци

Имате велике планове, али зато и више него добре могућности да их остварите. Истина је да морате уклопити много тога, али некако ће вам и околности ићи на руку, па је више него вјероватно да ћете стићи свугдје гдје сте планирали. Дан погодан за све.

Рак

Дан је изврстан и једино што је потребно јесте да се покренете. Све чему се посветите биће сигурно крунисано успјехом, а ви сами изаберите шта вам је приоритет – пословни или емотивни сегмент. Или направите компромис, па „ухватите" најбоље и од једног и од другог.

Лав

Дан за новац, дан за љубав, дан за страст. А најбоље је ако искористите од свега по мало. Вијести о новчаном приливу, могуће је да исплата неће бити баш данас, али ускоро – да! Ако сте се упетљали у неку тајну авантуру, сада цветате и блистате!

Дјевица

Ви сте ријешили да се данас посветите ономе што нисте завршили током претходне седмице. И сами ћете се изненадити колико ће се неке ствари лако ријешавати. Диван дан за емотивне контакте, за сусрет са вољеном особом, али и за нова познанства.

Вага

Данас је вријеме да завршите све оно што сте прескочили у претходним данима. А испада да је тога баш доста. Но, на сву срећу – ви сте у одличном расположењу а и ситуације у пословном сегменту вам помажу и иду на руку. Емотивно – задовољни сте.

Шкорпија

Стоји да ви можда данас имате и неке веће пословне обавезе. Али уопште се не потресате због тога. Оно што вам је на памети, само и искључиво, јесте све оно везано за љубав и за опуштенцију. Потребно вам је да се растеретите и не желите да пропустите овај дан.

Стријелац

Повремено други мисле да са вама није лако изаћи на крај. Али то данас није случај. У неком сте фином, топлом расположењу и лако прелазите преко проблематичних ситуација и у пословном и у емотивном сегменту. Чак ћете се жестоко потрудити око вољене особе.

Јарац

Оно пословних обавеза што имате завршићете очас посла. Оно што вам је сада на памети и од највећег приоритета јесте однос са породицом и са вољеном особом. Ту ћете дати свој максимум и посветити се људима које волите без икакве задршке.

Водолија

Када сте у оваквом расположењу као данас, људи око вас не могу да зауставе осмијех. Просто блистате, функционишете без икаквих проблема, а својим добрим расположењем само додатно подстичете оне са којима радите. Јаке страсти у емотивном сегменту.

Рибе

Имате ситније приватне обавезе, а остатак дана је само и искључиво намијењен за ваш провод и за контакте са особама које су вам драге. Чланови породице, пријатељи, ваше вољено биће или симпатија – сви ће данас уживати у вашем друштву. Јака романтика и потреба за љубављу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана