Дневни хороскоп за 21. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. фебруар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

 

Ован (21.3.-20.4.)

Без нечијег присуства осјећате емотивну празнину. Тешко Вам је да изразите своја осјећања и намјере пред блиским људима. Интересују вас конкретни резултати и могућност за убрзаним напредовањем на пословној љествици. Обратите пажњу на свој стил изражавања. Пратите свој унутрашњи глас и потребе, опустите се.

Бик (21.4.-21.5.)

Будите искрени у сусрету са вољеном особом. Узајамно повјерење је неопходно и дјелује љековито. Уколико вам се не допада нечије понашање покушајте да контролишете своју осујећеност или незадовољство. Обратите пажњу на правилнију исхрану и здравији начин живота.

Близанци (22.5.-21.6.)

Не желите да пропустите изненадну прилику за емотивно зближавање. Одговорите на нечије сигнале или на љубавну поруку. Привлаче вас велики изазови и могућност да опробате своје способности под необичним условима. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Рак (22.6.-22.7.)

Ваше емотивне немире неко објашњава на погрешан начин. Нажалост ваша оправдања доносе супротне ефекте. Идеју коју имате не треба истицати као најбоље пословно рјешење, стрпљиво сачекајте нечију подршку. Дјелујете напето, опустите се од сувишних брига.

Лав (23.7.-22.8.)

Понашате се превише избирљиво и захтјевно пред блиским особама на крају не добијете колико заслужујете. Свако од сарадника жели да заузме што бољу позицију која гарантује нови пословни успјех или престиж на друштвеној љествици. Избјегавајте претјеривање, успорите свој убрзани ритам.

Дјевица (23.8.-22.9.)

Покажите добру вољу, не можете очекивати да срећан долази сама по себи. Потребно вам је нечије разумијевање. Неко вас наводи на погрешан избор и покушава да ограничи ваш пословни утицај. Достојанствено прихватите тренутну позицију. Избјегавајте стресне ситуације и ривалске односе.

Вага (23.9.-23.10.)

Ситуација коју желите да представите или наметнете као добро рјешење по нечијем мишљењу дјелује као лош избор. Реално сагледајте своје могућности и стрпљиво сачекајте на услове који вам недостају. Неко не може да вам омогући пословни добитак. Пријаће вам нека од техника психолошког опуштања.

Шкорпија (24.10.-22.11.)

У сусрету са вољеном особом потребно је да покажете истанчан слух и широке видике за заједничке планове. Немојте рјешавати туђу бригу, своју пажњу и креативну енергију усмјерите ка остварењу корисних циљева. Пријаће вам више сати здравог сна, опустите се.

Стријелац (23.11,-21.12.)

Стало вам је да дјелујете као перфекциониста који све држи под строгом контролом или под будним оком. Пословно-финансијски или лични изазови увијек може да се преточи у успјех који оставља добар утисак на околину. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Јарац (22.12.-21.1.)

Нечија порука може да се тумачи на различите начине, а за вас је истинито оно што желите да чујете. Будите разумни, тренутни неуспјех треба да вас мотивише на додатну упорност или на жељу за превазилажењем личних слабости. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Водолија (22.1.-19.2.)

Посветите довољно пажње једној блиској особи. Нема разлога да трпите емотивни пораз и да се заваравате лажним надама. Похвале које добијате од сарадника дјелују подстицајно и обавезујуће. Потребна вам је боља селекција у пословним контактима Избјегавајте ситуације које вас психички узнемиравају.

Рибе (20.2.-20.3.)

Важно је да се припремите за романтичан сусрет. Неко вас подстиче на позитивно расположење. Понекад постоји разлика у пословни интересима. Немојте дозволити да вам неко намеће инфериорни положај. Нема разлога за забринутост, опустите се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана