Дневни хороскоп за 21. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 21. децембар вам доноси необична дешавања: неочекиване сусрете и сјајне понуде. Имаћете осјећај као да сте актер скривене камере, али већ крајем дана бићете супер расположени због промјена које ће услиједити.

Бик

Ваш дневни хороскоп вам најављује опуштајући дан, вријеме за хедонизам и релаксацију. Обратите пажњу на особу супротног пола коју често срећете, да ли још вјерујете у случајности? Чувајте однос који градите са партнером.

Близанци

Звијезде вам предвиђају вијести које ће у вама пробудити предомишљање. Рјешење за недоумицу стиже само од себе, не доносите одлуку на силу или брзину. Посветите се приватном животу и увјерићете се да се интуиција јавља онда када је најмање очекујете и када вам је најпотребнија.

Рак

Здравље је у фокусу вашег дневног хороскопа, посветите се превентивним прегледима. Имате жељу да се коначно позабавите собом и уведете здраве навике. Данас је идеалан дан за покретање почетних корака, а о вашој новој енергији ће се причати: не одустајте од циља!

Лав

Дневни хороскоп за 21. децембар вам савјетује да не слушате људе из пословног окружења. Истина је да вам желе добро, али то не значи да је покретање њихових идеја добар потез. Усмјерите се на оно што само ви желите и исплатиће вам се: чека вас бољитак на финансијском плану.

Дјевица

Осјећате тензију, незадовољство и монотонију. Када је посао у питању, искористите овај период да напуните батерије и прихватите се нових пројеката. Љубавни проблеми су рјешиви, само је потребно да будете отворени, директни и конкретни приликом разговора са партнером.

Вага

Дневни хороскоп за 21. децембар је у знаку оптимизма. Док вас други убјеђују да су сви планови пропали и да даље не можете ништа да учините, ви имате осјећај да ће оно најбоље стићи. Можете да очекујете позив од особе која ће имати необичан приједлог за вас.

Шкорпија

Данас се водите паролом “све или ништа”, а то подразумијева да сте спремни да преузмете ризик. Постоји могућност да размишљате о промјени посла, али стрпите се још мало: чека вас унапређење. Партнер вам замјера недостатак пажње, али да ли сте сигурни да је потпуно искрен према вама?

Стријелац

Мучи вас ситуација из прошлости, али хороскоп каже да је ријеч о особи са којом сте прекинули контакт. Не ступајте у однос са њеним блиским људима, одаћете утисак какав не желите. Партнер вам спрема једно изненађење, коначно је ред да узвратите истом мјером.

Јарац

Данас вас све вуче ка нечему што је забрањено! Све што је рискантно, може да донесе нежељене посљедице, али иако сте тога свјесни, упорно срљате у проблем. Послушајте савјет особе женског пола, не схватајте олако њено мишљење: можете пуно тога да научите.

Водолија

Прија вам популарност коју данас имате, али ви имате жељу за изолацијом. Колико год се трудили да то учините, не можете да прекинете контакт који сте остварили на виртуелни начин. Очекујте од те особе позив за кафу, заборавите на прошлост и препустите се емоцијама.

Рибе

Дневни хороскоп за 21. децембар вам најављује задовољство! Коначно сте срећни због остварених резултата, сада само можете да уживате у плодовима рада. Изненадите вољене неким ситницама, срећа ће бити обострана: не заборавите да су били уз вас и када је било лоше.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана