Дневни хороскоп за 21. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. децембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Доносите низ важних одлука и дјелујете одлучно у својим намјерама пред сарадницима. Преостаје вам да спроведете у дјело све оно што сте уговарали у протеклом периоду. Нема потребе да се расправљате са неистомишљеницима и да губите вријеме на неке споредне ситуације. Имате добар осјећај, а љубавни догађаји које наслућујете најављују срећан расплет у односу са вољеном особом. Понекад је најбоље пратити само унутрашњи осјећај и не причати превише.

Бик

Размислите о промјени одређених критеријума и услова у договору са сарадницима да бисте побољшали своју пословну позицију. Слободно можете да инсистирате на својим идејама, јер имате врло поуздане показатеље о успјеху. У свом емотивном заносу спремни сте да учините нешто посебно да бисте импресионирали свог партнера.

Близанци

Неко од сарадника нема довољно интересовања да испоштује заједнички пословни договор, што неминовно условљава одређени губитак. Дјелујете забринуто због нових информација и промјена које наговјештавају ваши сарадници. Упорно покушавате у најкраћем року да ријешите неке велике проблеме. Склони сте честим промјенама расположења, као и друштва које привлачи вашу емотивну пажњу. Нема разлога да се јогуните и да приговарате свом партнеру због неких ситница.

Рак

Понекад треба прихватити оне најтеже околности да бисте себи и другима доказали да сте довољно дорасли пред најразличитијим изазовима. Ослоните се на своју интуицију. Уз блиску особу све можете да превазиђете на добар начин, нека вас правилно дозирање мудрости, емоција и страсти наведу на заједничка љубавна рјешења.

Лав  

Ослањате се на своје преговарачке манире, јер без добре припреме, плана или процјене нема ни значајног пословног успјеха. Потребно је да се усаглашавате са својим сарадницима о уважавању различитих интереса, да би сви око вас осјетили моралну и материјалну сатисфакцију. Пажња и разумијевање које добијате у кругу своје породице дјелују врло подстицајно. Потрудите се да обрадујете све блиске особе на неки неуобичајени начин.

Дјевица

Све корисне информације могу да вам олакшају успјешно рјешавање неких пословних питања која имате. Обратите пажњу на сугестије које вам даје једна искусна особа, нема разлога да одбацујете неке идеје само зато што вам звуче сувише апстрактно. Ако вам је стало да промијените или побољшате свој однос са вољеном особом, онда покажите више разумијевања за критеријуме које користи друга страна. Разлике у мишљењу не треба да вас емотивно удаљавају.

Вага

Добре идеје које имате захтијевају и ширу подршку од оне коју тренутно уживате у кругу сарадника. Све што желите можете и да остварите, али уз асистенцију и нечију подршку. Будући да ви сјајно функционишете у партнерству, потрудите се да око себе окупите особе од повјерења или угледа. Довољно сте вјешти или сналажљиви да приволите вољену особу на неке своје замисли. Нема разлога да вас напушта добро расположење, налазите се на корак до заједничке среће.

Шкорпија

Налазите се за велики корак испред других, јер умијете тачно да предвидите нечију реакцију или одговор у пословним преговорима. Јасно вам је да савременији приступ заједничким темама или интересима доноси дугорочнији успјех. Постављате сувише строге критеријуме пред вољену особу, али ваш подстицај умије и да дјелује благотворно на више начина. Емотивни изазови понекад представљају добру прилику да се профилтрира заједнички однос.

Стријелац

Улажете велики напор да остварите позитивне резултате у свом пословном изражавању, али постоји слијед догађаја који ремети ваше планове. Важно је да се правилно организујете и да поштујете све задате рокове. Склони сте честим промјенама свог емотивног расположења, нема разлога да губите наду или да се удаљавате од партнера.

Јарац

Умијете да процијените повољну ситуацију на пословној сцени и да осмислите добар наступ или редослијед потеза пред сарадницима. Обратите пажњу на разне могућност партнерског удруживања које имате. Важно је да прихватите послове за које имате довољно знања или искуства. У љубавном животу не можете да останете равнодушни на нечији утицај или поступке, лагано губите емотивну контролу. Ипак, све иде ка позитивном расплету. Покажите да имате више повјерења у партнера.

Водолија

Ново сазнање позитивно утиче на вашу мотивацију и на професионалну оријентацију. Сада имате добру вољу да се ангажујете на неким задацима које можете да рјешавате у договору са сарадницима. Не треба да се оптерећујете неким новчаним питањима, јер ускоро ћете ријешити и те дилеме. Љубавни догађаји које наслућујете имају неку необичну драж. Допадају вам се поступци које чини партнер и то вас наводи да промијените своје одлуке. Прати вас љубавна инспирација.

Рибе

Дјелујете забринуто због нових догађаја на пословној сцени који могу да вас успоре у спровођењу важних планова које имате. Али, уз додатну упорност показаће се да имате врло ефикасна рјешења и да околина изузетно уважава ваше резултате. У догађајима из приватног живота немојте дозволити да се о вама шире лоши гласови или да неко о вама пласира погрешне приче. Своје мале слабости покажите само пред породицом и блиском особом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана