Дневни хороскоп за 21. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Имате утисак да партнер не показује права осјећања. Попричајте о свему што вас оптерећује. Будите отворени. Одличан је дан за дружење и забаву.

Бик

Позитивни сте па ћете лако остварити сваку сарадњу са свима. Могућ је краћи пут. Битно је да данас припазите мало на трошкове које имате.

Близанци

Удовољите партнеру. Склони сте флерту ако сте слободни. Искористите шансу за напредак на радном мјесту, имаћете подршку надређеног.

Рак

Не запостављајте партнера зато што нисте добро расположени. Слободни не знате шта да одлучите јер се двоумите између двије особе. Посветите се обавезама и не одлажите их превише.

Лав

Осећате се исцрпљено. Сметају вам други људи. Пријало би вам да проведете више времена са вољеном особом.

Дјевица

Све иде спорије него што сте замислили. Добар је дан за завршавање обавеза. Могућ је повећан стрес, али се потрудите да не преузимате на себе превише задатака да бисте стигли све на вријеме.

Вага

Посјетите пријатеље. Не запостављајте друштвени живот. Ако сте слободни, преко пријатеља је могуће ново познанство. Позитивни сте и зрачите добром енергијом.

Шкорпија

Потрудите се да други људи буду задовољни вашим радом. Будите детаљнији на послу. Урадите само оно што је приоритет, не оптерећујте се туђим обавезама.

Стријелац

Веома сте комуникативни и одлично расположени. Преко посла можете упознати неку занимљиву особу. Могућ је краћи пут.

Јарац

Имате превише планова. Организујте се боље на радном мјесту. Могућ је пад имунитета, узимајте витамине.

Водолија

Покажите своја осјећања партнеру. Не запостављајте га због обавеза које имате на послу. Посветите више времена и себи и вољеној особи.

Рибе

Данас немојте да се префорсирате. Немате вољу за рад, па зато завршите испланирано. Поподне проведите у природи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана