Дневни хороскоп за 22. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 22. август

Прочитајте дневни хороскоп за свој знак и сазнајте какав дан вас очекује.

Ован

Код вас провијава добра воља и емотивна нота, а код вашег партнера смисао за лијепо и корисно. Сјајно се допуњавате. Обратите пажњу на различите детаље у преговорима, јер ствари које имају важно значење често остају скривене између редова.

Бик

Осјећате нови емотивни узлет. Покрените своју машту и заводничке способности када се налазите у друштву блиске особе. Нема потребе да се експонирате у друштву сарадника, мудро сачекајте завршну фазу у пословним преговорима.

Близанци

Имате утисак да партнер упорно прикрива извјесне детаље или истину, што додатно утиче на ваше мрзовољно расположење. Нема потребе да оптужујете друге за свој пословни неуспјех, не будите неправедни према особи чије намјере не познајете довољно.

Рак

Могуће је да сте нехотично повриједили нечија осећања, глас савјести вас подсјећа на искрено извињење. Правилна информисаност пружа ширу могућност за добар избор и пословну афирмацију. Ваши сарадници имају добре идеје.

Лав

Употребљавате сувише строге критеријуме при процјени нечијег понашања. Неправедно критикујете вољену особу. Морате да имате довољно храбрости да бисте прихватили одговорност за оно што сте учинили. Ситуација ће се ријешити, нема разлога за забринутост.

Дјевица

Планирајте сусрет са једном драгом особом. Неко вас подстиче на добро расположење и емотивно изражавање. У прилици сте да завршите посао што ће вам донијети психолошко олакшање, али не и материјалну корист. Будите досљедни у својим намјерама.

Вага

Партнер умије да вас орасположи својим идејама. Неке ситуације представљају повод за заједничку срећу и задовољство. Неко покушава да вас наведе на другачије мишљење, али ви имате своје циљеве и не одступате од започетих планова.

Шкорпија

Важно је да разумијете нечију емотивну слабост или недостатак моралне храбрости. Очекују вас различити проблеми у комуникацији или у односу са пословним партнерима.

Стријелац

У емотивном смислу, дјелујете помало провокативно на вољену особу. Контролишите своје страсти. Ваше понашање указује на нескромност или на претјерано истицање личних способности, што ремети пословну сарадњу.

Јарац

Понекад треба искључити разум, постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Нека ваша осјећања проговоре. Погађа вас нечије понашање или неправда при пословној сарадњи. Важно је да се ствари завршавају на добар начин.

Водолија

Употријебите неке скривене адуте. У односу са вољеном особом, на заобилазан начин можете да остварите своје љубавне намјере. Јасно вам је да неко угрожава пословно-финансијске интересе, али ваш напор не доноси позитиван ефекат.

Рибе

Покушајте да усрећите породицу. Важно је да разумијете и одговорите на нечије емотивне потребе. Ваш начин размишљања дјелује позитивно на околину и обећава заједнички успјех или добитак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана