Дневни хороскоп за 21. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 21. април

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Вољена особа понекад има велике захтјеве, али ви умијете да их испуните. Будите довољно маштовити и осмислите интересантну забаву удвоје. Очекује вас низ интересантних сусрета. Учините све што је потребно да спојите лијепо и угодно са практичним и корисним. Зрачите позитивном енергијом.

Бик

Важно је да правилно одговорите на нечија питања. Очекује вас сјајно расположење у друштву вољене особе. Понекад све дјелује релативно или необично. Пословне прилике изгледају другачије када се посматрају са различитих аспеката. Усмјерите своје мисли у позитивном правцу, опустите се.

Близанци

Ублажите тон којим се обраћате вољеној особи. Обавезно прихватите нечије извињење. Избјегавајте сукоб са особом која оспорава ваш начин размишљања и пословне резултате. Увијек постоји заобилазно рјешење. Избјегавајте деструктивно понашање или лоше навике.

Рак

Дјелујете резервисано и неповерљиво, али партнер нема намјеру да разувјерава ваше сумње. Недостаје вам добар увид у различите токове пословних догађаја. Прихватите нову лекцију о пословним односима. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Лав

Изненадите вољену особу не неки несвакидашњи начин, јер ако имате довољно маште све је могуће промијенити у позитивном правцу. Неко оспорава ваше идеје или утицај који имате у пословним круговима. Са пар добрих потеза можете ријешити своје проблеме. Важно је да сачувате позитивно расположење.

Дјевица

Ваши емотивни утисци и расположење се мијењају у зависности од друштва у коме се налазите. Жељели бисте да продужите само оне пријатне моменте.

Потврђује се златно правило да је важније знати и умјети, него имати. Правилан начин размишљања и дјеловања доноси успјешне резултате.

Обратите пажњу на уреднији начин живота, потребно вам је више сна.

Вага

Понекад је тешко подвући јасну црту или поставити знак једнакости, између гласа разума и неконтролисаних емоција. Угледајте се на једну успјешну особу из своје околине и немојте ризиковати без пријеке потребе. Завршите започети посао у предвиђеном року. Пријаће вам психолошко опуштање и релаксација.

Шкорпија

Вјештим потезима умијете да остварите своје емотивне намјере. Партнер вам угађа на различите начине, док се ви задовољно осмјехујете. Подстичите код себе радозналост и креативно расположење. У сусрету са сарадницима, очекује вас ново или поучно искуство. Налазите се у сјајној форми.

Стријелац

У односу са вољеном особом, поставите јасну границу између пристојног понашања и узајамног повјерења. Потребно је да завршите своје обавезе у предвиђеном року. Неко неће толерисати ваше изговоре или пословне пропусте. Пријаће вам рекреација или боравак у природи.

Јарац

Понекад је тешко поставити знак једнакости између гласа разума и узаврелих емоција. Неко вас изазива на емотивну реакцију. Најбоље се осјећате када све држите под строгом контролом и када се потврђују ваше пословне процјене. Пријаће вам психолошко опуштање и релаксација.

Водолија

Узалуд размишљате о неком узбудљивом сусрету или о погрешној особи која није у вашем емотивном домету. Дјелујете нетактично у сусрету са сарадницима и упорно покушавате да наметнете своје ставове. Важно је да контролишете импулсивну страну своје природе.

Рибе

Примјећујете да вољеној особи недостаје емотивна храброст или искреност да изрази своје намјере. Размислите о својим манама. Неко покушава да вам наметне своје рјешење или одређене услове. Нема разлога да се упуштате у јавну расправу. Пријаће вам нека спортска активност или релаксација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана