Дневни хороскоп за 20. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 20. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Налазите се на прекретници када је посао у питању, нарочито ако се бавите нечим креативним. Требало би да усагласите тијело, мисли и емоције и онда ћете знати шта је сљедећи корак. Улажете превише времена у неки однос који вас не испуњава.

Бик

Поставите себи јасне циљеве и крените ка испуњењу, морате да будете храбрији и упорнији него икада! Стиже вам огроман товар обавеза и важно је да не будете исцрпљени, већ да прихватите све што вам живот доноси са пркосним осмијехом на лицу.

Близанци

Долази до расплета ситуације која вас већ дуго мучи. Вјероватно је у питању свађа са врло блиском особом у чијем се срцу налази неспоразум. Ваш љубавни живот је тренутно савршен!

Рак

Нисте баш расположени данас, посебно вам се не ради, али немојте да дозволите себи да клонете. Пронађите залиху енергије у себи, дајте свој максимум и успјех неће изостати! Када је исхрана у питању, савјетује вам се да грицкате хранљиве намирнице током дана, а не да чекате цио дан и једете тек увече.

Лав

Дневни хороскоп вас подстиче да преузмете неки ризик, можда вам дјелује као да је опасно, али ће се и те како исплатити! Важно је да данас никако не ћутите, већ да свима кажете шта вам је на души. Тако ће се у вама искристалисати идеја која ће вас водити даље на путу успјеха!

Дјевица

Забринути сте због ствари које не можете баш лако да промијените па не би требало да вас превише оптерећују. Научите да спустите сопствена очекивања од других људи, умјесто да увијек тугујете што не испуњавају она која сте превисоко поставили. У љубави вас чека занимљив флерт.

Вага

Данас вас у сваком подухвату, био он пословни или љубавни, прати срећа и звијезде су на вашој страни! Пронађите додатну дозу инспирације у умјетности коју волите.

Шкорпија

Мрзовољни сте, дозволите себи да пријеподне будете на мало нижем енергетском нивоу, али онда пресијеците и реците - доста! Никада није добро да предуго будете загледани у сопствене мисли, оне вам одвлаче пажњу од даљих корака који би могли да донесу више среће.

Стријелац

Налазите се у необраном грожђу јер изненада никако да нађете заједнички језик са особом с којом се иначе одлично слажете. Навикли сте да сте увијек и свима симпатични и нејасно вам је откуд одједном овај хладни туш. Питајте ту особу шта није у реду и бићете изненађени одговором.

Јарац

Добијате понуду која дјелује превише добро да би била истинита и ваш унутрашњи осјећај каже да нешто није у реду. Да ли сте превише опрезни или спремни на ризик? Сазнаћете то данас!

Водолија

Биће вам тежи дан на послу, јер имате проблем са својим тимом. Неко је упоран у томе да забушава и да намеће вама и свој дио посла. Преломите и јавно реците тој особи да више нећете трпјети такво понашање. У љубави морате да направите компромис с партнером.

Рибе

Немојте да вам језик буде бржи од памети. Добро пазите шта ћете некоме данас рећи, може да буде погрешно протумачено и онда ћете морати да вадите флеке наредних десетак дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана