Дневни хороскоп за 20. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 20. март

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Oткријете штa звијезде имају за вас!

Ован

Дневни хороскоп за 20. март вам доноси нерасположење и тензију. Забринути сте због обавеза које имате и чини вам се да не можете све сами да постигнете. Прихватите помоћ од члана породице, јер ово може да буде прилика да поправите однос. Не запостављајте партнера.

Бик

Ваш дневни хороскоп вас савјетује да не потписујете важне уговоре прије него што провјерите и најситније детаље. Могуће су грешке које би вас касније реметиле зато се посавјетујте са стручњацима. У љубави све иде како сте замислили, данашњи дан ће бити испуњен романтиком.

Близанци

Звијезде вам предвиђају сјајне вијести! Очекујте напредак на послу или бољитак у љубави. Ово може да буде прекретница у вашем животу која ће вам отворити потпуно нове видике. Чувајте се трачева, можете да будете главна тема оговарања, чак и блиских људи.

Рак

Не оптерећујте се превише проблемима других људи. Потрудите се да гледате само себе, јер ћете тако најлакше успјети данас. Ако нисте сигурни у искреност блиских људи, не би било добро да се повјеравате свакоме. Појачајте унос витамина и више спавајте.

Лав

Дневни хороскоп за 20. март вам предвиђа финансијски напредак ако се фокусирате. Размислите да ли сте задовољни платом и шта би требало да урадите да буде већа. Веома сте страствени и склони флерту. Уживајте у љубави ако сте у вези.

Дјевица

Више сте фокусирани на партнера и његове потребе, него на себе и своје циљеве. Можда се ваше незадовољство крије баш ту, а упорно не желите да признате. Завршавајте своје обавезе, партнер ће тада схватити да вам је потребна његова подршка. Чувајте се повреда.

Вага

Дневни хороскоп за 20. март вас савјетује да не прихватате критику превише лично, посебно ако долази од стране родбине. Имају добру намјеру, само су сви можда превише директни. Зарада може да се повећа ако будете рационалнији.

Шкорпија

Не расипајте новац на ствари које вам нису потребне одмах. Привлачите пажњу других људи, лако можете да заведете неку особу која вам се дуже вријеме свиђа. Средином дана добијате вијест која може да поремети ваше планове. Не повјеравајте се људима које кратко познајете.

Стријелац

Проведите више времена са вољеном особом ако сте заузети. Ако сте слободни, уз помоћ пријатеља можете да упознате неку занимљиву особу. Имате доста идеја, веома сте креативни. Задовољни сте љубавном ситуацијом, организујте романтично путовање.

Јарац

Склони сте флерту. Одлучите се коме желите да се посветите, а не би требало да губите вријеме на неку особу са којом сте већ били у вези. Вријеме је за неку нову љубавну причу. Водите рачуна са ким склапате сарадњу, увјерите се сами у њихове могућности.

Водолија

Могући су повећани трошкови, пазите мало више на финансије. Добар је дан за контакте и сарадњу са другим људима па ћете сваки проблем лако ријешити. Други могу да вам помогну у остварењу ваших планова. Појачајте унос витамина.

Рибе

Дневни хороскоп за 20. март вам доноси недоумицу око пословне одлуке. Стиже промјена коју сте жељели, али данас схватате да захтијева доста одрицања. Издвојите приоритете и рјешење ће се наметнути само. Стрпите се за љубав.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана