Дневни хороскоп за 20. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 20. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Стишајте темперамент данас, макар у битним пословним комуникацијама. Сувише сте спремни да критикујете и не волите да вам ико противрјечи. Нешто више добре воље у односу с емотивним партнером је неопходно.

Бик

Умијете да прећутите, иако вам нешто није по вољи. Додуше, имаћете изазове и требаће вам све стрпљење које посједујете да изађете на крај с неким особама. Повријеђени сте партнеровим поступком. Могућ контакт с прошлошћу.

Близанци

Ви нисте у полетном расположењу, али обавезе ће вас натјерати да се активирате. Прилична напетост у сарадничким односима, али и с колегама. Потрудите се да не провоцирате свађе. Нерасположење према вољеној особи је наглашено.

Рак

Имате осјећај као да вас и ситуације, а и људи развлаче на стотину страна. Покушаваћете да се прилагодите, али рачунајте да ћете крај дана дочекати исцрпљени и у лошем расположењу. Загрљај вољене особе може поправити све.

Лав

Ви сте спремни на сваку врсту договора и комуникације, али примјећујете да код друге стране влада нервоза и неспремност за компромис. Ваше мисли често током дана иду према неком ко вас је заинтригирао.

Дјевица

Задовољни сте пословима које сте завршили, али сте свјесни да људи око вас имају, из вашег угла гледано, неоправдане критике на ваш рачун. Размислите да ли су можда у неким сегментима у праву. Посвећујете више времена партнеру.

Вага

Комуникација ће вам свакако представљати проблем. Ви се трудите да све протекне нормално, али људи с којима сте у контакту имају примједбу баш на све. Учините оно што је до вас. Емотивно, повуци-потегни ситуација. Незадовољство.

Шкорпија

Нешто што сте прокоментарисали дошло је до ушију сарадника који вам је битан. Додуше, то можда и није речено с лошим намјерама, али другој страни ћете то морати и да објасните. Неспоразуми у комуникацији с вољеном особом.

Стријелац

Имате осјећај да сте заробљени у неким ситуацијама. Таман ријешите један њен дио, други дио се постави као препрека. Не дозволите да клонете духом. Велика сумња према особи коју волите, иако немате никаквих оправданих разлога за то.

Јарац

Контактираћете с неким ко вам је врло битан и покушаћете да оставите најбољи утисак. Немате разлога за незадовољство оним што можете да понудите. Нечије поруке или ангажовање вам много значи и често ћете на ову особу мислити.

Водолија

Покушавате да се договорите са сарадницима, али друга страна као да вас не чује и води неку своју политику. Немојте се нервирати и не дозволите да будете увучени у гомилу празних прича. Лошија комуникација с партнером.

Рибе

Направили сте од ситне грешке нервозу и себи и људима с којима радите. Само вам још треба и да се нервирате око нечега што се може исправити за пар минута. У суштини, нервозни сте због проблема у емотивном животу и то преносите на посао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана