Дневни хороскоп за 20. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 20. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

У себи носите чврсто увјерење да ћете на пољу посла бити успјешни и да ће вам наредни период бити јако добар. За сада немате веће промјене када је у питању поље љубави. Нисте ни сами спремни за драстичније потезе на овом пољу.

Бик

Могуће је да не знате која је одлука за вас најбоља и да на пољу посла имате прилично неизвјесну ситуацију. Можете да очекујете да ћете се данас лијепо слагати са особом коју волите и да ћете уживати у заједничким тренуцима.

Близанци

Уложили сте много енергије и труда у свој посао. Није вам ни мало лако да од неких идеја које имате одустанете. Спонтано вам се појављује једна занимљива особа са којом полако градите емотивни однос.

Рак

Чекате нове прилике за посао, али још их нема. Потрудите се да покажете више иницијативе око потраге за послом. Допада вам се особа која показује да је на неки начин удаљена од вас.

Лав

Пред вама је прилика да ријешите заостале послове из прошлости, али и да ставите тачку на неку пословну сарадњу. Са вољеном особом уживате у лијепим тренуцима. Не би­ требало да очекујете било какве љубавне бриге.

Дјевица

Могуће је да вам је стабилност на пољу посла на неки начин угрожена данас, али нема разлога за бригу. Имате утисак да вам је ситуација на пољу љубави прилично нестабилна и нисте задовољни.

Вага

Могуће је да ће вам се неке ситуације на пољу посла компликовати без претјерано велике потребе за тим. Имате добар однос са особом коју волите. Могуће је да нека особа из прошлости покушава да вам се умијеша у везу.

Шкорпија

Могуће је да вам неће бити лако да остварите пословну сарадњу која вам је потребна да бисте достигли своје циљеве на овом пољу. На први поглед осјећате јаку и фаталну привлачност са особом коју сте недавно срели.

Стријелац

Могуће је да вам се одлажу неки планови и да нисте задовољни околностима у којима се налазите на овом пољу. Вољена особа показује да зна да буде прилично затворена према вама и то вам се не допада.

Јарац

Потписивање новог пословног уговора вас ускоро очекује, као и јако важне нове пословне промјене. Иако је партнер често тврдоглав, на крају ћете ипак успјети да нађете заједнички језик.

Водолија

Одлучни сте у својој намјери да на пословном пољу остварите успјех који ће бити за вас значајан и запажен. Осјећате велико захлађење у односу између вас и вољене особе и некада мислите да је боље да се тај однос прекине.

Рибе

Можете да очекујете да ћете током данашњег дана остварити своје планове и да ће послови ићи у добром смјеру. Пред вама је повољан дан за ново познанство. Спремни сте да се посветите емотивном пољу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана