Дневни хороскоп за 20. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 20. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Оваква дешавања у пословном сегменту свакако нисте очекивали. Ситуације се мијењају из тренутка у тренутак, али ћете ви некако успијевати да све држите под контролом. Партнер не поштује неке ваше договоре

Бик

Данас добијате неке информације које вам могу у потпуности промијенити концепцију даљег дјеловања у пословном сегменту. Не истрчавајте се са неким изјавама, да вам партнери или сарадници не би замјерили.

Близанци

Ако се будете сувише оптерећивали нечијим ријечима, пропустићете одлично вријеме да завршите једну већу пословну обавезу. Покушајте да се фокусирате на оно што је заиста битно.

Рак

Данас посвећујете премало пажње ономе што вам је неопходно да урадите у пословном сегменту. Нисте присутни духом и усмјерени сте више на емотивну страну, јер ту постоји одређено незадовољство.

Лав

Огроман енергетски подстицај данас и потребно је да се пуном паром баците на завршавање својих обавеза. Не измишљајте разлоге за чекање и не свађајте се са људима са којима радите.

Дјевица

Не будите данас искључиви у комуникацији са пословним сарадницима, не потенцирајте само на својим интересима. Схватите да је суштина преговора, баш то – да се договорите, да ви мало попустите, као и друга страна.

Вага

Неко вас буквално јури, покушавајући да вас убиједи да радите за њега или да прихватите пословну понуду. Није згорег да добро размислите о свему што се дешава. Велика жудња према вољеној особи је присутна.

Шкорпија

Очекујете да се неке ситуације на послу ријеше саме од себе и вјероватно је и најбоље да се не мијешате претјерано. Пустите да се све одвија својим током, мање ћете се нервирати. Немојте прећуткивати вољеној особи неке ствари.

Стријелац

Биће вам тешко да данас задржите присебност. С једне стране осјећате велику потребу да ријешите неке ситуације на послу, а са друге доживљавате кочење од колега са којима радите или најближих сарадника.

Јарац

Имате осјећај да ћете искочити из коже ако неким људима, са којима радите, не кажете тачно оно што мислите о њима. Ако је могуће – прећутите, да не бисте направили пометњу или лошије односе.

Водолија

Изгледа да сте данас окружени људима који уопште не воде рачуна о томе шта причају. Ако су у питању нека канцеларијска оговарања, склоните се од тога. Вољена особа вас смара својим константним примједбама по неким питањима.

Рибе

Било би добро када бисте данас исправили неке своје ставове које имате, јер ако се будете тврдоглаво држали досадашњег начина функционисања, можете направити расправу са пословним сарадником или пак пропустити добар посао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана