Дневни хороскоп за 20. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 20. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дјелујете задовољно и расположено за излазак и нови сусрет. Вољена особа чини све што је потребно да испуни сва ваша очекивања. Важно је да остварите позитивне резултате, али не по цијену прекида пословне сарадње. Прихватите нечији користан савјет. Пријаће вам више сати чврстог сна, обратите пажњу на снове.

Бик

У сусрету са вољеном особом све може да се промијени на једноставан начин, покажите добру вољу и спремност на прилагођавање. Неко вас доводи у незахвалну ситуацију и почиње да вас иритира својим понашањем. Потрудите се да остварите своје намјере. Важно је да сачувате присебност духа.

Близанци

Дјелујете забринуто. Ако партнер нема довољно разумијевања, питање је коме треба да се обратите за емотивну подршку. Већину догађаја тумачите на себи својствен начин, упорно игноришете ситуације које се не уклапају у вашу пословну процјену. У вечерњим сатима пријаће вам одмор или психофизичка релаксација.

Рак

Могуће је да сте нехотично повриједили нечија осјећања, глас савјести вас подсјећа на искрено извињење. Правилна информисаност пружа ширу могућност за добар избор и пословну афирмацију. Ваши сарадници имају добре идеје. Важно је да успоставите хармоничан однос са околином.

Лав

У сусрету са вољеном особом све изгледа скоро идеално, не треба да кварите утисак о заједничкој срећи. Понекад је нужно употријебити тајну формулу која доноси велики успјех и лично задовољство. Докажите да посједујете професионалне манире. Важно је да побољшате своју психофизичку форму.

Дјевица

Ако су ваша осјећања у складу са гласом разума, поступите као што вам налаже савјест. Нема разлога да осјећате кривицу. Утисак који имате у вези са једном особом потврдиће се као исправан. Понекад је тешко објаснити прави узрок или посљедицу. Пријаће вам забавни садржаји и релаксација.

Вага

Потребно је да ријешите своје емотивне дилеме прије него што вас неко ухвати на дјелу или вас изненади. Претјераним истицањем пред сарадницима привлачите негативне коментаре. Потрудите се да завршите започете послове. Контролишите своје унутрашње конфликте.

Шкорпија

Важно је да се осјећате пријатно уз вољену особу. Осећај повјерења или блискости у вама буди неку скривену снагу. Будите пажљивији пред особом која вас обавезује на одређене услове или на пословно-финансијску сарадњу. Пријаће вам нека лакша дијета, избјегавајте нездраву храну.

Стријелац

Употријебите свој шарм и одговорите на нечији позив или на поруку. Пријаће вам нови сусрет. Покажите околини да посједујете различите способности које гарантују заједнички успјех. Емотивна афирмација у вама покреће нову снагу.

Јарац

Партнер се жали на вашу учесталу расејаност или заборавност. Исправите на вријеме своје пропусте. Тек када будете спознали праву истину, схватићете на који начин треба да рјешавате своје пословно-финансијске дилеме. Избјегавајте лоше навике или депресивно расположење.

Водолија

Потрудите се да будите довољно шармантни пред особом која тестира ваше духовне квалитете и личне способности. У сусрету са сарадницима боље је да се усредсредите на тренутну ситуацију, него да се бавите далеким прогнозама. Пријаће вам витаминска исхрана и више течности.

Рибе

У сусрету са блиском особом прикривањем истине само одлажете рјешавање проблема. Поступите по својој савјести. Неко критикује ваш начин рада или стил понашања. Потрудите се да заврштите започети посао у предвиђеном року. Слободно вријеме посветите рекреацији, опустите се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана