Дневни хороскоп за 20. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 20. фебруар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Понекад треба да прихватите оне најтеже околности да бисте себи и другима доказали да сте довољно дорасли пред најразличитијим изазовима. Ослоните се на своју интуицију. Уз блиску особу све можете да превазиђете на добар начин, нека вас правилно дозирање мудрости, емоција и страсти наведу на заједничка љубавна рјешења.

Бик

Имате добар предосјећај и успјех вам се налази надохват руке. Највише ће вас обрадовати финансијско побољшање и бољи материјални стандард. Не само да имате добре пословне процјене већ добијате и нови број присталица, тако да у већини ситуација пролазите лакше или боље од других. Љубавни догађаји које наслућујете имају своју необичну драж и испуњавају вас позитивним расположењем.

Близанци

Уз додатну упорност показаће се да имате врло ефикасна рјешења и да околина изузетно уважава ваше резултате. У догађајима из приватног живота немојте дозволити да се о вама шире лоши гласови или да неко о вама пласира погрешне приче. Своје мале слабости покажите само пред породицом и блиском особом.

Рак

Пролазите кроз различите фазе стваралачког расположења и стало вам је да себи обезбиједите оптималне услове. Обратите пажњу на реакцију ближе околине, јер понекад не желите да прихватите коментаре које доживљавате као оштру критику. У односу са љубавним партнером често преузимате активну улогу и спремни сте да промијените неке заједничке навике које вас спутавају.

Лав

Јасно вам је да околина од вас очекује да се непрекидно истичете са посебним резултатима и да увијек остављате неки величанствени утисак. Посебно вам прија породична хармонија и нечије присуство, јер на такав начин можете да остварите бољу психолошку равнотежу. Стало вам је да усрећите вољену особу и спремни сте на сваку врсту љубавног изазова.

Дјевица

Можда све информације са којима располажете не представљају увијек и поуздане критеријуме, али без великих изазова нема ни веће пословне афирмације. Потрудите се да правилно дозирате свој стваралачки импулс са заједничким интересима у различитим правцима. Повремено вам је тешко да правилно ускладите свој љубавни ритам и афинитете у односу са блиском особом.

Вага

Потребно је да се растеретите од додатних обавеза, али немате довољно енергије да се ангажујете на више страна истовремено. Прихватите све корисне сугестије или ријечи критике које вам упућују блиски сарадници. Жељели бисте да успоставите бољу контролу над новим догађајима у љубавном животу, међутим ништа значајно не можете да учините без претходног договора са својим партнером.

Шкорпија

Потрудите се да успјешно спроведете све своје идеје и планове у дјело. Важно је да поред себе имате особу од повјерења и тим провјерених сарадника за које вас везују заједнички интереси. У љубавном односу, немојте узалудно покушавати да промијените партнерово понашање или да мијењате ток ствари које не зависе од ваше воље.

Стријелац

Ново сазнање позитивно утиче на вашу мотивацију и на професионалну оријентацију. Не треба да се оптерећујете са неким новчаним питањима, јер ускоро ћете ријешити и те дилеме. Љубавни догађаји које наслућујете имају неку необичну драж. Допадају вам се поступци које чини партнер и то вас наводи да промијените своје одлуке. Прати вас љубавна инспирација.

Јарац

Налазите се у сјајној прилици да остварите дугорочније пословне интересе. Умијете да се наметнете у правом тренутку и често водите главну ријеч у преговорима. Важно је да подстичете двосмјерне контакте. Догађаји који вас прате у љубавном животу дјелују охрабрујуће. Осјећате велики емотивни занос и задовољство у друштву вољене особе. Прија вам нечија наклоност.

Водолија

Дјелујете као особа која нема времена за неке површне сусрете или за догађаје који се не уклапају у вашу сферу интересовања. Боље је да се понашате што умереније, јер својим енергичним понашањем код неких сарадника подстичете различите реакције и негодовање. Срећа је да код породице наилазите на топао пријем и на разумијевање. Пријаће вам нечија емотивна пажња.

Рибе

Дјелујете позитивно и ангажовани сте на различитим странама. Умијете да пренесете стваралачки импулс и креативну енергију на своју околину што вам олакшава остварење многих планова које имате. Нема потребе да се упуштате у неке новчане ризике или да се задужујете. Пажљивије ослушкујте поруке које добијате од блиских особа. Боље је да покажете више скромности у понашању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана