Дневни хороскоп за 20. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 20. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Важно је да пажљиво бирате ријечи које изговарате пред својим партнером. Све може да се саопшти на неки суптилнији начин. Дјелујете оптимистично и очекујете позитивне одговоре. Правилно процијените редослијед потеза и немојте дозволити да вас неко предухитри.

Бик

Постоји добар повод да прихватите нечији позив за сусрет или излазак. Потрудите се да обрадујете и усрећите вољену особу. Разочарани сте нечијим понашањем. Нема разлога да доносите исхитрене одлуке, сачувајте своју пословну позицију.

Близанци

Нема разлога да сумњате у своја осјећања или ријечи које изговора вољена особа. Дјелујете исувише строго. Неко вам намеће различите обавезе. Избјегавајте јавну расправу и ситуације које вас додатно замарају.

Рак

У сусрету са вољеном особом суочавате се са проблемом неразумијевања о питању заједничких приоритета. Стало вам је да изгледате лијепо, духовито или шармантно пред околином, али ваше понашање неко карактерише на погрешан начин.

Лав

Имате предосјећај да неко интензивно мисли на вас. Примјећујете необичне емотивне сигнале или неке скривене поруке. Нема разлога да бринете због различитих коментара, јер увијек постоји неко ко има другачије идеје. На вријеме испуните своје обавезе.

Дјевица

Очекује вас добитак, али и резигнација. Лако вас је узнемирити и покренути на јачу емотивну реакцију. Превише бринете због нечијих ријечи или поступака. Ваша интересовања су практичне природе и непотребно форсирате одређене пословне ситуације. Размислите, све има своју цијену и улог.

Вага

Нема разлога да се понашате ћудљиво или тајанствено у друштву вољене особе. Побуђујете нечију сумњу. Без обзира на велику упорност или тактику коју спроводите према пословним партнерима, још нема видљивих промјена.

Шкорпија

У односу са блиском особом осјећате задовољство, учините све што је потребно да спојите лијепо са корисним. Ускладите своје мисли и осјећања. Оно што замислите у стању сте и да остварите. Понекад треба ослушкивати реакцију или коментаре сарадника. Сакупљајте корисне информације.

Стријелац

У сусрету са вољеном особом добра воља чуда чини. Довољно је да видите осмијех задовољства на лицу драге особе. Потребно је да одредите своје пословне циљеве и да измирите постојеће рачуне, немојте дозволити да вас неко предухитри.

Јарац

Ако добијате “лош сигнал”, важно је да се склоните у страну и да сачекате неку бољу прилику. Избјегавајте емотивне изазове. Упорно покушавате да наметнете свој утицај пред сарадницима, али постоје ситуације које превазилазе ваше професионално искуство.

Водолија

Примјећујете да партнер врло лукаво или вјешто игнорише ваше приједлоге. Питате се шта се крије иза тога. Не будите разметљиви, већ на вријеме затражите нечију моралну или материјалну подршку.

Рибе

Непотребно играте двоструку улогу у друштву вољене особе. Упорно покушавате да прикријете неке догађаје. Уколико се ваши пословни циљеви не поклапају са заједничким интересима, промијените своју првобитну стратегију и прихватите разумну оријентацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана