Дневни хороскоп за 2. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 2. септембар

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Мало сте уморни, осјећате се прилично недефинисано и гледаћете да избјегнете веће ангажовање на послу. У суштини – радићете само оно што вам одговара, онолико колико вам одговара. Непланиран сусрет са неким, чак и љубавна авантура.

Бик

Знате да је неопходно да обавите неке разговоре, али вас људи са којима морате да причате у великој мјери смарају, па ћете одлагати до посљедњег тренутка. У емотивним везама данас може бити сукоба и то због неких партнерових поступака.

Близанци

Своје, нешто лошије расположење, покушаћете да одагнате тиме што ћете се јако активирати на послу. Прија вам да комуницирате, јер заборављате на оно што вас мучи. У емотивним везама су наступиле неке промјене које вам никако не пријају.

Рак

Добили сте информације које су вас разочарале. Очекивали сте више и доста сте разочарани развојем ситуације. Лоше расположење дефинитивно можете пренијети и у однос са укућанима или емотивним партнером. Није све толико лоше колико се вама чини.

Лав

Добићете информације због којих ћете задовољно трљати руке, а највјероватније се везују за финансијску исплату. Ово стиже у прави час. Нешто боља комуникација са вољеном особом, мада још нисте у потпуности изгладили проблеме.

Дјевица

Једна пословна понуда постаје актуелна и мораћете да одлучите да ли ћете је прихватити или не. Нисте сигурни, па ћете потражити савјет од особе којој вјерујете. У емотивном сегменту изузетни моменти, вријеме за пажњу и усклађеност.

Вага

Размишљате на који начин бисте могли најбоље да одрадите обавезу која вас оптерећује. Мрзи вас да се ангажујете, па ћете покушати да замолите колегу да вам помогне. Данас су могући контакти са занимљивим особама и то преко посла.

Шкорпија

Велики планови, али мала реализација. Ово би била слика данашњег дана, јер ми изгледа да нећете успјети ништа да завршите што сте наумили. Све ће вјероватно остати да чека други дан и ваше боље расположење. Полажете велике наде у један сусрет.

Стријелац

Цијели дан ћете бити у промјенљивом расположењу. Час ћете јурити да бисте завршили са обавезама, док већ у другом тренутку нећете имати воље ни да се помјерите. Искористите вече да бисте се сусрели са вољеном особом или са неким блиским људима.

Јарац

Могуће је да ћете први дио дана провести доста статично. Као да сте се превише уморили или исцрпљени дешавањима из претходних дана. Како поподне буде одмицало, осјећаћете се боље, што је можда и заслуга вољене особе.

Водолија

Улажете много енергије, али су резултати мали. Могуће је да је то због лоше организације, па ћете се трошити на небитне људе и неважне ситуације. Расположени сте за флертовање са свим особама са којима будете дошли у контакт.

Рибе

У првом дијелу дана може бити неких збуњујућих ситуација. Нисте сигурни да ли је грешка до вас или до неког колеге, па ћете покушавати да откријете ко је направио пропуст. Јака потреба за вољеном особом, али мала могућност за дуже заједничко вријеме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана