Дневни хороскоп за 2. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 2. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Свијет око вас изгледа много боље или љепше када се налазите у позитивном окружењу и уз блиску особу. Важно је да сачувате присебност духа и да коригујете свој пропуст. Размислите коме треба да се обратите за подршку.

Бик

Понекад ствари изгледају потпуно другачије у односу на нечију причу и обећања. Провјерите нечију емотивну наклоност. Нови догађаји ремете ваше планове и концентрацију. На крају, морате да прихватите компромис као утјешно рјешење.

Близанци

У сусрету са вољеном особом, добра воља чуда чини. Довољно је да видите осмијех задовољства на лицу драге особе. Потребно је да одредите своје пословне циљеве и да измирите постојеће рачуне, немојте дозволити да вас неко предухитри.

Рак

Понекад треба искључити разум, постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Нека ваша осјећања проговоре. Погађа вас нечије понашање или неправда при пословној сарадњи. Важно је да се ствари завршавају на добар начин.

Лав

Пажљивије анализирајте особу која вам се допада. Склони сте честим промјенама расположења. Пословни проблем са којим се тренутно суочавате не треба да утиче на ваше расположење или концентрацију.

Дјевица

Дјелујете сувише узнемирено и имате лош предосјећај, али на срећу партнер умије да вас орасположи у правом тренутку. Покушавате да одложите сусрет са сарадницима који очекују конкретне одговоре или одређени вид пословног уступка.

Вага

Покушајте да разумијете нечију немоћ или емотивну слабост. Не будите надмени. Пред вама су различите обавезе које захтијевају заједнички договор и финансијску сарадњу.

Шкорпија

Важно је да се осјећате пријатно уз вољену особу. Осјећај повјерења или блискости у вама буди неку скривену снагу. Будите пажљивији пред особом која вас обавезује на одређене услове или на пословно-финансијску сарадњу.

Стријелац

Избјегавајте нову породичну или партнерску расправу. Најбоље се осјећате уз особу која разумије ваше идеје и емотивне потребе. Због различитих правила која намећу одређени сарадници, морате да прихватите компромис или утјешну варијанту.

Јарац

Вољена особа има добре намјере, али не успијева да вам дочара све оно што бисте жељели да чујете или видите. Не вјерујете у нечија обећања и зато провјеравате различите информације које утичу на пословну сарадњу.

Водолија

Важно је да се припремите за романтичан сусрет. Неко вас додатно подстиче на маштовитост и позитивно расположење. Понекад је тешко помирити супротна гледишта која постоје у рјешавању пословних интереса. Немојте дозволити да вам неко намеће инфериоран положај.

Рибе

Планирајте неку омиљену забаву или нови љубавни сусрет. Неко вас подстиче на добро расположење и на емотивну иницијативу. Нови догађаји на пословној сцени захтијевају блиц процјену и брзо прилагођавање. Могуће је да импровизујете само до одређене границе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана