Дневни хороскоп за 2. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 2. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Ако данас радите, будите обазривији, јер стоји могућност конфликта са сарадницима. Данас вас дрмају јаке страсти па би ово вријеме у суштини било најбоље искористити за љубав. У односу са емотивним партнером стоје варнице, потрошите их кроз страст.

Бик

Ако хоћете да урадите праву ствар за себе, најбоље ће бити да оставите све обавезе и окренете се уживању. Дан је изузетан да пустите сопствене мисли на одмор. Могуће су велике страсти у односу са вољеном особом, уживајте.

Близанци

Заиста желите да ставите тачку на неке ствари и то ћете и урадити. Добро је што ћете завршити са неким проблемима, ситуацијама, људима и са оним што вас је оптерећивало и уносило вам пометњу. Покушајте да будете коректни у односу са вољеном особом.

Рак

Непажљиви сте, мисли вам лутају и стоји могућност да направите грешку. Не доносите битне одлуке, боље их пролонгирајте за наредну недјељу када ствари буду јасније. Потребно вам је опуштање, али активно и зато изађите у природу са партнером.

Лав

Дефинитивно нисте расположени за посао, али ћете исто тако дефинитивно морати и да прионете на рад. Урадите оно што се од вас очекује. Имаћете лошу комуникацију са вољеном особом. Нервозни сте и лако вам је стати на жуљ. 

Дјевица

Има ли шта љепше од тога да са пријатељима организујете окупљање? Ово може бити весеље код неког од другара, али не би ме чудило да буде и код вас. У сваком случају, добар провод и много флертовања. Са вољеном особом стоји страст.

Вага

Напетост и нервоза у послу. Ви тешко да можете да прикривате да вам поступци сарадника не пријају и извјесна је нека форма расправе. Можете нервозу пренијети и у своје емотивне релације. На сву срећу, партнер има прави лијек за вас.

Шкорпија

Иако је ово дан када не би требало да имате много посла, испашће потпуно обрнуто. Као да су сви баш данас ријешили да сте им неопходни. Међутим, све ово што се дешава може вам донијети и новчани прилив. У емотивним односима наглашена је страст.

Стријелац

Неке ствари сте сувише дуго одлагали и није ни чудо што су се нагомилале. Сад удахните и спремите се да рашчистите обавезе које сте запостављали. У емотивном сегменту стоји незадовољство.

Јарац

Обавите оно што имате у току пријеподнева и остатак дана проведете искључиво са особом до које вам је стало. Посебно су наглашене емоције и заједништво, па немојте дозволити да ово вријеме проведете без вољене особе. Уживајте у дану.

Водолија

Данас ће бити неколико непријатних ситуација и то зато што ви нећете моћи да прикривате да вам се неке особе уопште не допадају. Тешко успостављате контакт са другима и радије се повлачите да не бисте направили свађу. У емотивном сегменту посесивност.

Рибе

Колико год се трудили, не успијевате да направите договор који вам је важан. Можда је боље да све оставите за наредну недјељу. Иако баш желите да видите једну особу, могуће је да до жељеног сусрета неће доћи. Осјећате се доста незадовољно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана