Дневни хороскоп за 2. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 2. новембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Дневни хороскоп за 2. новембар вам доноси неочекивани обрт новца. Будите само пажљиви у шта улажете и коме дајете новац. Не претерујте у томе, јер све што је лијепо кратко траје. Могуће су мале размирице на послу, зато је неки пут боље да задржите мишљење за себе.

Бик

Таман кад сте средили породичне односе, будите спремни на нове несугласице. Боље се угризите за језик како не би пале тешке ријечи. А звијезде вам савјетује да мирним разговором са блиским људима ријешите све што вас мучи. Могуће су главобоље!

Близанци

Имате утисак као да сте на двије клацкалице, што вам неће донијети добро уколико се одмах не одлучите за једну страну. Партнер вам тренутно пружа сву пажњу и подршку која вам је потребна, те би било пожељно да му истом мјером узвратите. Чувајте се оговарања!

Рак

Током прве половине дана обрадоваће вас лијепе вијести или нечија дуго очекивана посјета. То може да буде симпатија или стари пријатељ. Заузете Ракове у остатку дана очекују мање турбуленције са партнером. Никако нећете моћи да нађете компромис, зато је боље и мало да се раздвојите да би се стање смирило.

Лав

Иако је ваша природа динамична и ватрена, у току дана ћете бити веома сензитивни. Разлог се крије у нерашчишћеним рачунима и односима. Немојте да се трудите да гурате ствари под тепих, јер ће се лоше одразити на вас. Избаците то из себе и попричајте са блиским пријатељем или неким старијим.

Дјевица

Дневни хороскоп за 2. новембар вам савјетује да обратите пажњу на тајне знаке који вам долазе од колега на послу. Врло је могуће да на суптилан начин желе на нешто да вам укажу. Избјегавајте потписивање било какве папирологије која је у вашој надлежности.

Вага

Константно ће вам кроз мисли пролазити реченица “зашто нисам то урадио/ла кад је требало”. Али, сада није вријеме да се враћате у прошлост, већ покушајте да на грешкама учите. Обратите пажњу на плућа и респираторне инфекције!

Шкорпија

Трудите се да вам језик не буде бржи од памети. Иако неке ствари које изговорите заиста у дубини души не мислите, оне врло лако могу да повреде људе око вас, посебно блиске и драге. Са новчаног аспекта очекујте поприличан прилив новца, а могуће је да ћете добити позив за имовинску расправу.

Стријелац

Дан је идеалан да сазнате нове ствари и у потпуности упијете енергију од креативних и амбициозних људи. Држите се њих јер ћете далеко догурати. Сарадници на послу у вама виде неискоришћени потенцијал, зато је савршено вријеме да га коначно откријете.

Јарац

Звијезде су вам данас потпуно наклоњене и доносе вам један миран енергетски склад. Осјећаћете се испуњено и пуни самопоуздања, зато није лоша идеја да све то искористите на послу. Јавиће вам стари пријатељ из иностранства са којим ћете испунити дан у потпуности.

Водолија

Заузете Водолије би требало да буду искреније према партнеру и кажу му шта од њега заправо очекују и желе уколико желите да успијете. Избегавајте људе који вам нису пријатељи, него су ту само у пролазу и није искључиво да ће вам направити неку зврчку.

Рибе

Дневни хороскоп за 2. новембар вам савјетује да се фокусирате на животне приоритете, а не на оне пролазне и материјалне. Мудро бирајте с ким се дружите и у чијем присуство сте виђени. То може и те како да се одрази на ваше пословно поље. Чувајте се пада имунитета!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана