Дневни хороскоп за 2. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 2. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

За вас је неповољан период да започињете нешто ново или да улазите у нешто у чему се не сналазите. Неповјерљивост према колегама вас неће далеко одвести, будите отворени и спремни за рад са другима. Допадате се некоме из вашег окружења. Прехлада.

Бик

Осјећате велики притисак на послу, али нема потребе да будете несигурни. Све држите под контролом. Прихватите помоћ женске особе. Долазите до неких нових сазнања о партнеру, а која ће драстично промијенити динамику међу вама. Обавите систематски преглед. 

Близанци

Данас је могући мањи стрес на послу. Прихватите грешке и научите из њих. Систем на који сте навикли не даје резултате. Жељни сте авантура, маштате о љубави која ће вас уздићи и распршити вам бриге. Промјена мора да дође од вас. Више се крећите.

Рак

Припремите се да данас одријешите кесу, могући су кварови у кући који ће изискивати стручну интервенцију. На послу све тече глатко. У вези је могућа љубомора, мислите да вас “партнер прихвата здраво за готово”. Потребно вам је више сна.

Лав

Пронађите мотивацију, отаљавате посао и то се рефлектује на резултате. Разговор са старијим колегом би могао да вам помогне да боље сагледате ситуацију. Члан породице је у проблемима, очекујте да ће од вас затражити позајмицу. Зглобови су вам осетљиви.

Дјевица

Савјетује се Дјевицама да данас избјегну потписивање било каквих уговора, одвојите вријеме да их боље проучите. Слободне Дјевице би требало да се “продрмају”. Не трошите вријеме на људе који вас не заслужују. Мањак енергије.

Вага 

Покренули сте неколико послова у исто вријеме, али се ствари не одвијају онако како сте замислили. Одредите приоритете и посветите се онима који ће вам донијети више новца. Љубавна ситуација је компликована. Сједите на двије столице, очекујте свађе.

Шкорпија

Потребна вам је мотивација да изгурате дан, презасићени сте послом. Размислите о понуди о промјени каријере. Можда бисте на неком другом мјесту имали више да понудите? Партнер вам припрема изненађење. Очекује вас романтичан крај дана. Могући проблеми са притиском. 

Стријелац

Не устежите се да кажете шта вам смета, боље да поставите ствари на своје мјесто у старту него да касније упаднете у веће проблеме. Љубав цвјета. Партнер вам је приврженији него икада. Одвојите вријеме за романсу, не дозволите да вам промакне. У одличној сте форми.

Јарац

На послу су могуће промјене које вам се неће допасти. Дајте им времена, испоставиће се да су добре за вас. Љубавна ситуација је напета. Данас никако да нађете заједнички језик са партнером. Слободне Јарчеве очекује позив који не би требало да игноришу. Више се крећите.

Водолија

Нашли сте се у незгодној ситуацији на послу, покушавају да вас увуку у сплетке и махинације које вам се не допадају. Мораћете да заузмете чврст став. Могућа је романса са особом коју однедавно познајете. Пружите шансу љубави. Уносите више витамина.

Рибе

Животне прилике, али и сам посао пружа Рибама шансу да додатно зараде. Ситуација на послу је напета, осјећате се несигурно, овај послић ће вам баш добро доћи. Бивша љубав покушава да ступи у контакт с вама. Да ли је то добра идеја? Посјетите зубара.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана