Дневни хороскоп за 2. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 2. март

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Без обзира на грешку коју сте учинили, избјегавајте варијанту самокажњавања или осамљивања. Игнорисањем пословних проблема не можете учинити ништа корисно. Линија мањег отпора не води у правцу позитивних рјешења. Слободно вријеме посветите психофизичкој релаксацији.

Бик

Налазите се под емотивним притиском, морате да поштујете нечију вољу или захтјеве. Иритира вас нечије понашање.

Отворена расправа са једном особом илуструје вашу несигурност и немоћ у кругу пословних сарадника. Избјегавајте конфликтне ситуације.

Близанци

Прија вам додатна пажња и размјена њежности у односу са вољеном особом. Неко осваја ваше симпатије и емотивну наклоност. Нема разлога да мистификујете своје пословно-финансијске планове или да игноришете нечије присуство и утицај. Приуштите себи више релаксације, пријаће вам шетња у природи.

Рак

У сусрету са вољеном особом нема потребе за мистификацијом, на такав начин свако постаје жртва сопствених заблуда. Препустите сарадницима да доказују своје способности у ситуацијама које вас замарају. Важно је да се добро организујете.

Вечерње сате проведите на мирнији начин, пријаће вам релаксација.

Лав

Партнер понекад не разумије све ваше идеје, потребно је да се разјасните око заједничких неспоразума.

Привлаче вас велики изазови, у вама се покренуо такмичарски импулс и не можете да се задовољите са просјечним резултатима. Побољшајте своју психофизичку кондицију.

Дјевица

Понекад је тешко поставити знак једнакости између гласа разума и узаврелих емоција. Неко вас изазива на емотивну реакцију. Најбоље се осјећате када све држите под строгом контролом и када се потврђују ваше пословне процјене.

Пријаће вам психолошко опуштање и релаксација.

Вага

Расположени сте за нове емотивне изазове и забаву, партнер прихвата ваше идеје са великим одушевљењем. Будите мудри, важно је да свој успјех уклопите у просјечна мјерила. Нема потребе да скрећете пажњу. Обратите пажњу на своје снове.

Шкорпија

Партнер дјелује сумњичаво и то се одражава на ваше нерасположење. Не желите да се сукобљавате око ситница које вас непотребно раздвајају. Очекују вас различите обавезе, потребно је да се правилно организујете. Сваки вид пословне превентиве, показаће се од драгоцјене помоћи.

Стријелац

Жеље које имате нису недостижне, али захтијевају додатно стрпљење и велику упорност пред вољеном особом. Пробирљивост понекад представља позитивну особину, стога немојте дозволити да неко мења вашу. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Јарац

Објасните партнеру да вас повезују сличне жеље и афинитети, као и да не треба оклевати пред заједничким изазовом. Провјерите своју срећу. Осјећате креативну инспирацију и дјелујете позитивно на своју околину. Важно је да се ангажујте на различитим странама. Налазите се у сјајној форми.

Водолија

Уколико вам је стало да утичете на партнерово мишљење, употријебите мало лукавство. Али, у свему сачувајте праву мјеру.

Имате довољно смјелости да кажете оно што мислите. Потребно је да покажете и одређене дипломатске манире у пословним сусретима. Пријаће вам неки вид спортске активности или боравак у природи.

Рибе

Дјелујете сувише узнемирено, доносите погрешну одлуку и упорно инсистирате на својим намјерама. Профилтрирајте своје мисли и осјећања. Избјегавајте сва непотребна узбуђења или обавезе које вас психофизички исцрпљују. Размислите, коме треба да се обратите за одређени вид услуге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана