Дневни хороскоп за 2. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 2. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

 Пријаће вам сусрет са блиском особом и емотивна пажња. Учините све што је потребно да остварите заједничко задовољство. Неко вам на индиректан начин даје до знања да свака услуга има своју цијену односно противуслугу. Посветите пажњу стварима које вас духовно испуњавају.

Бик

Упорно покушавате да прикријете своје планове или неке трагове, будите искрени према вољеној особи. Скренули сте пажњу на себе, али на погрешан начин. Потребна вам је нечија морална подршка и поуздана асистенција. Планирајте неку омиљену забаву као рецепт за добро расположење.

Близанци

Ваше незадовољство је пролазна фаза. Ситна пребацивања и емотивне жаоке, само погоршавају заједнички однос. Велики ефекти понекад брзо ишчезавају. Нема потребе да се поводите за лажним утисцима о пословним приликама. Усмјерите своје мисли у позитивном правцу, важно је да се опустите.

Рак

У сусрету са вољеном особом, нема разлога да упорно инсистирате на неким споредним догађајима. Имате различита виђења. Консултујете своје сараднике, прије него што донесете неку званичну одлуку. Више глава може да смисли боље рјешење. Пријаће вам релаксација или сусрет са пријатељима.

Лав

У емотивном смислу, немојте чинити ствари које код партнера изазивају љутњу или негодовање. Брзоплето сте прихватили нечију понуду, сада вам преостаје жаљење због онога што сте рекли или учинили. Потрудите се да побољшате концентрацију.

Дјевица

Нема потребе да страхујете од истине или да потискујете своје жеље у друштву блиске особе. Све има своју границу или цијену, тако и радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима. Олакшајте своју савјест, пријаће вам релаксација.

Вага

Нема разлога да губите самопоуздање, партнер ће убрзо промијенити мишљење у вашу корист. У прилог вам иду нечије изјаве и морална подршка. Важно је да избјегавате инстант рецепте при рјешавању пословних дилема. Пријаће вам забава у одабраном друштву, опустите се.

Шкорпија

Избјегавајте особу која дјелује депресивно на ваше расположење. Своју пажњу усмјерите у позитивном правцу. Не допада вам се нечије критизерство или двосмисленост када се договарате о избору заједничке теме. Важно је да рационално користите своје вријеме и енергију.

Стријелац

Пријаће вам сусрет са блиском особом и емотивна пажња. Учините све што је потребно да остварите заједничко задовољство. Неко вам на индиректан начин даје до знања да свака услуга има своју повратну цијену и значење. Посветите пажњу стварима које вас духовно испуњавају.

Јарац

Важно је да реагујете у правом тренутку пред вољеном особом. Уколико сте слободни, планирајте емотивни сусрет или неку атрактивну забаву. Понекад ствари изгледају сувише компликовано. Али, ако не покушате, кајаћете се. Ваша околина дјелује подстицајно и добронамјерно. Налазите се у сјајној форми.

Водолија

Контролишите негативне страсти у емотивном односу и не дозволите да вас неко наведе на погрешно понашање. Важно је да своје идеје пласирате на правом мјесту, тако да сви око вас буду срећни и задовољни. Подстичите код себе креативно расположење. Пријаће вам боравак у природи или нека спортска активност.

Рибе

Не можете да промијените нечије мишљење или одлуку. Нема потребе да изговарате тешке ријечи пред вољеном особом. Очекујете позитиван одговор у рјешавању неких спорних ситуација. Важно је да процијените најбољи тренутак за пословну акцију. Пријаће вам нека омиљена забава као рецепт за добро расположење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана