Дневни хороскоп за 2. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 2. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Извијесни детаљи могли би да вас коче и овог дана, али већина типичних Овнова требало би да се са свим тим избори без већих проблема. Сви јаки освајачки адути могу данас доћи до изражаја, па је потпуно логично да их искористите и будете активнији него иначе. Здравље врло добро.

Бик

Мораћете можда данас мало више да се бавите грешкама и пропустима који су настали у претходном периоду, а првенствено су везани за папирологију. Мало је вјероватно да буде оних спектакуларних дешавања, али за почетак биће довољно да покажете нешто већу жељу и вољу, ако ништа друго онда барем да се превише не улијените и успавате. Здравље цасвим задовољавајуће.

Близанци

Просјечан радни дан је пред већином Близанаца и сви најважнији професионални параметри требало да остану у већ постојећим оквирима, уз најаву проширења. Уз позитиван ореол личног шарма и највећи дио пратећих околности биће наклоњен близаначким напорима да ураде нешто директно и конкретно на пољу љубавних релација. Само напријед. Појачана нервоза.

Рак

Ракови ће морати да коригују неке ситније пропусте, исправљају грешке, а све ће то ићи тешко и безвољно. Још увијек сте под утицајем празника и баш вам није до посла. Сјајан дан вас пак очекује на љубавном плану јер су се страсти покренуле. Здравље одлично.

Лав

Безмало сви лавовски потези требало би да буду успјешни и награђени одговарајућом сатисфакцијом на пословном плану. Опрезни будите са финансијама. Било би мудро да ипак задржите неопходни минимум рационалности и контроле над поривима, јер ту ипак постоје реалне шансе да се повремено претјера, највише непрактичним очекивањима од друге стране. Здравље врло добро.

Дјевица

Један корак напред, назад два, тако би отприлике могао да протекне овај дан код већине Дјевица. Само без нервирања. Слободне Дјевице, ова седмица није најсјајнија за љубавна питања, нити за нове емотивне почетке, нити за то да се враћате у прошлост и размишљате о њој. Здравље без значајнијих упозорења.

Вага

Оптерећени сте обавезама и својим плановима везаним за посао и финансије и потпуно ћете се посветити решавању неких битних ситуација и обавеза. Веома добра астролошка клима пратиће Ваге и током овог дана уз могуће пријатно изненађење, па се очекује да будете активнији више него икад. Потребан вам је одмор.

Шкорпија

Пред Шкорпијама је радни дан прожет великим ангажовањем на пољу професионалних активности, па нестрпљивост и нервоза могу посебно бити наглашени у комуникацији са колегама. Иако можда нисте били сигурни како се одвија ситуација када је ваша нова симпатија у питању, данас можете добити потврду да је заинтересована за боље упознавање. Чувајте се респираторних инфекција.

Стријелац

Изузимајући могуће нестрпљење и пар нервозних реакција због тога све остало на пољу пословних активности требало би да иде на руку Стријелчевима током овог дана. Од вас се очекује да више него иначе дате свој најконкретнији допринос како би били успјешнији на пољу љубави. Здравље врло добро.

Јарац

Пратеће околности захтијевају максималан опрез, посебно у вези поштовања поља компетенција и начина дјеловања. Односи са сарадницима су на ивици пуцања, мораћете да пронађете неко ријешење или договор.Потрудите се да не провоцирате и не подбадате једно друго, а ако се неке ствари које не бисте жељели, потегну као актуелне покушајте да елиминишете могућност неке жешће расправе. Могућа главобоља.

Водолија

Потражите и помоћ од колега, па макар један дио посла пребаците на њих, јер затрпани обавезама у журби можете направити озбиљније пропусте за које ће вам требати много више времена да их исправите. Требаће вам доста подршке и разумијевања од драге особе, како бисте што лакше пребродили пар кризних ситуација у сфери љубави, током овог дана. Могућа главобоља.

Рибе

Највећи број Риба пратиће овог уторка суочаваће се са појачаним притиском на пољу професионалних активности, или ће макар такав утисак имати. Ипак, нема разлога за велике бриге. Неко има озбиљне намјере да вас освоји и својом упорношћу ће и успијети. Могућа главобоља.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана