Дневни хороскоп за 2. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 2. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Током овог петка нећете имати много проблема око завршавања и најкомпликованијих обавеза. Потрудите се да организујете неко окупљање са пријатељима, пријаће вам дружење. Здравље врло добро.

Бик

Прије него што се прихватите нових обавеза, било би добро да најприје завршите све од заосталих. Треба да ставите своју везу на прво мјесто, да вам буде приоритет у односу на све друге ствари.Хроничне тегобе.

Близанци

Близанци, заостали дугови вам долазе на наплату, а можда вам стигну неки рачуни за које нисте директно одговорни. Уколико сте задовољни постојећим љубавним стањем, нема разлога да овог дана било шта мијењате. Могуће стомачне тегобе.

Рак

Иако је петак, то не значи да треба да се сувише опустите и дозволите да вам се обавезе нагомилају. Рјешавајте све једно по једно на вријеме.Без журбе када је улазак у нову везу у питању. Пустите да све иде својим током.Осјетљивост грла, пише Астропутник.

Лав

Напоран петак је пред Лавовима. Не остаје вам друго него да прионете на посао и прије свега оно што је заостало приведете крају. Успијећете. Провјерите да ли се ваше и визије друге стране поклапају када је даљи развој љубавне ситуације у питању. Осјећате се емотивно празно.Хроничне тегобе.

Дјевица

Можда ћете неке ствари морати да понављате или радите испочетка. И нема ту много филозофије. Могуће мање или веће искушење на љубавном пољу покушајте да превазиђете, прије свега, жељом и вољом да проблем сагледате из другачије перспективе. Могуће осцилације крвног притиска.

Вага

Нису искључени проблеми који се односе на рокове које морате испоштовати, нарочито када је папирологија у питању или када се везујете за договоре. Потрудите се да не забрљате. Било би добро да се суздржите од љубоморних коментара данас. Можете само закомпликовати ситуацију. Чувајте се прехладе.

Шкорпија

Можда ћете се осјетити под притиском да све заостало завршите баш данас прије викенда. Зато се и потрудите максимално. Слободни, код вас се нешто дешава, али вам та дешавања не дају довољно јак подстицај и мотив. Биће повољнијих прилика. Здравље одлично.

Стријелац

Имаћете доста енергије и поред свих препрека које се могу појавити данас. Потрудите се да је усмјерите у добром правцу на привођење крају започетог.

Прошлост, старе симпатије, бивше љубави – неко ће жељети да са вама обнови комуникацију. Добро размислите. Здравље врло добро.

Јарац

Можда ћете морати данас да направите неке компромисе и пристанете на неке услове који нису баш оно што сте жељели и што очекујете. Искористите дан и посветите се са довољно пажње и разумијевања вољеној особи. Уживајте. Чувајте се прехладе.

Водолија

Иако вам овај дан може деловати конфузно и веома стресно, морате наћи модел да обавезе приведете крају. Могли бисте да будете исувише критички настројени према особи коју волите. Провјерите прво да ли су ваше примједбе на мјесту. Пад енергије.

Рибе

Мораћете добро да се организујете данас како бисте успијели све на вријеме и како треба да завршите. Слободне Рибе, постоји особа са којом бисте жељели много тога, али као да се не отвара прави простор, права прилика за реализацију. Савијет је будите стрпљиви. Могуће кардиоваскуларне тегобе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана