Дневни хороскоп за 2. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 2. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 2. децембар биће у јеку радости и лијепог расположења. Једна особа ће вам испунити дан, а то може да буде близак пријатељ или симпатија. Пустите бригу на весеље и коначно одахните од силних обавеза.

Бик

Ни не слутите колики потенцијал имате у себи, али вас љеност спречава у томе. Покрените се коначно ако не желите да пропустите важне пословне прилике. Будите више брижнији према породици и родбини, јер себичност је лоша особина коју нико не воли.

Близанци

Звијезде вам доносе коначно разрјешавање збрке у вашој глави. Коначно ћете да се покренете на пољу каријере, а сви нестрпљиво чекају вашу енергију и идеје. Важно је да на почетку новим људима поставите јасне границе како касније не бисте имали проблеме.

Рак

Почетак дана биће вам окупиран обавезама, а могуће је да ће неко на послу да вам стане на жуљ. Неправда је оно што вас највише погађа, али неки пут је добро да пустите ствари да иду својим током. Свађом и препиркама нећете ништа ријешити.

Лав

Дневни хороскоп вам доноси коначан мир у кући. Иако је иза вас био тежак период, као да сте извукли најбитније лекције из њега. Немојте да се плашите да изађете из зоне комфора и промијените вашу свакодневицу.

Дјевица

У првој половини дана неће вам све овце бити на броју, па је можда и боље да се мало изолујете и на свој начин избаците накупљено незадовољство. Одлазак у шопинг, тренинг или кафица за своју душу ће вам добро доћи. Обратите пажњу на напетост у мишићима, пријаће вам и масажа!

Вага

Дневни хороскоп за 2. децембар вам поручује да коначно пресијечете и донесте одлуке по питању љубави, а коју већ дуго времена вагате. Посавјетујте се са неким искуснијим или старијим како бисте лакше донијели одлуку, али што више одуговлачите, биће вам теже.

Шкорпија

Ових дана емоције вас преплављују и као да не знате како да се изборите са њима. Оставите тежак период иза себе, јер му је ту и мјесто и храбро корачајте напријед! Вријеме је да прихватите руку која вам пружа помоћ и да коначно станете на ноге.

Стријелац

Лакше вам је да заварате себе, него да признате истину... Али, неко ће вам отворити очи. Сазнаћете нешто што ће вам тотално пореметити дан. Савјет је да освијестите себе и да све лоше преокренете у своју корист и учините га добрим за вас.

Јарац

Није само тврдоглавост та која вас спутава да учините велике кораке у послу, већ и себичност. Оставите ова два по страни и видјећете како се ствари мијењају набоље. У вашем свијету важно је да оставите добар утисак на друге, али онај искрен.

Водолија

Неко ће из вашег окружења да препозна вашу интелигенцију и биће очаран њоме. Могућа је занимљива понуда што се тиче посла, радите на себи и немојте да се двоумите, већ је прихватите. Слободне Водолије биће на мети удварача.

Рибе

Дневни хороскоп за 2. децембар вам савјетује да храбро закорачите у нове пословне побједе. Не посустајте пред лошијим од вас, већ докажите себи и другима шта све знате и умијете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана