Дневни хороскоп за 2. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 2. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Располагаћете с важним информацијама што ће помоћи да ситуацију држите под контролом и повучете исправан потез. Ипак, пазите се неискрених сарадника и оних који вам раде иза леђа.

Бик

Усамљене ће обрадовати љубавна порука. Не одуговлачите с одговором. Бикови који су у браку неће успјети да избјегну понеку свађу, али након сваке ће услиједити помирење. Од идуће недјеље много тога рјешаваће се у вашу корист.

Близанци

Имаћете снагу и амбицију која ће вас незаустављиво водити према врху. Истакнута интуиција заштитиће вас од погрешних одлука. Могућа је и повишица или поврат дуга који већ јако дуго очекујете.

Рак

Рак ће кренути снажно напријед. Прави је тренутак за напредовање. Спремни сте да се ухватите у коштац с проблемима или појединцима који нису испунили дата обећања. Више ћете бринути о себи и свом изгледу.

Лав

Венера у вашем знаку чини вас привлачним и омогућује да с лакоћом заводите. Могли бисте да пронађете сродну душу, објавите вјеридбу или планирате вјенчање. Самци су на прагу нове везе, али немојте ни у чему брзати. Само полако.

Дјевица

Имаћете занимљиво искуство с бившом љубављу. Бићете склони тајним љубавним радњама и скривати их од околине. Можда ћете бити невјерни, али пазите се посљедица. Самци, особа која вам се свиђа је тешко освојива, али немојте одустати.

Вага

Да бисте искористили љубавне могућности, заузмите одговарајући став и задржите досљедност. Ово се највише односи на оне који пролазе кроз период кризе. У овој недјељи много тога можете ставити на своје место, посебно ако се више потрудите око партнера.

Шкорпија

Бићете задовољни учинком и резултатима. Могли бисте да одложите један пословни пројекат или чекате рјешење неких административних или кадровских питања који би у овој недјељи могли да се реализују.

Стријелац

У центру пажње биће финансије и новчана исплативост неких пројеката. Мораћете да се прилагодите рестрикцији и скромној професионалној реализацији. Сјајно су вам аспектирани послови с иностранством.

Јарац

Смањите утицај других на свој приватни живот. Упркос притисцима и повременом удаљавању, дух заједништва и смисао за уступке показаће сву снагу вашег односа. Ако сте сами, од идуће недјеље отварају вам се много боље прилике и ситуације.

Водолија

Граница између привлачности и одбојности, биће танка. Ако не припазите, дијелиће вас корак од прекида односа. Партнер је осјетљив, а ви га гњавите љубомором. Попустите мало и дајте предност квалитетном дијалогу.

Рибе

И ове недјеље вас прати повољан Меркуров утицај који користите за пробијање на пословној сцени. Дани су створени за писање, компоновање, сликање, глуму и све облике креативног изражавања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана