Дневни хороскоп за 19. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 19. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Имате добар предосјећај и са нестрпљењем очекујете емотивни сусрет. Пропратне компликације на путу до циља постају неважне када вас очекују успјешна признања или задовољство. Важно је да успоставите психофизичку равнотежу.

Бик

Све више почиње да вам смета нечије присуство или понашање. Волите да господарите ситуацијом, али то нећете успјети. Збуњују вас одговори које добијате од сарадника, јер свако има своју верзију приче или личне интересе. Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Близанци

Латентна несигурност коју осјећате произилази из емотивне слабости или неспособности да се одлучно супротставите једној блиској особи. Потребно је да реално процијените ситуацију на пословној сцени. Дјелујете опрезно и не вјерујте у све што видите или чујете у сусрету са сарадницима. Избјегавајте ситуације у којима осјећате психолошки притисак.

Рак

Нема потребе да се понашате сувише строго или хировито према вољеној особи, покажите више њежности и разумијевања у сваком погледу. Важно је да се правилно разумијете са сарадницима или да јасно дефинише заједничка правила у пословној сарадњи. Избјегавајте нездраву исхрану или претјерано конзумирање цигарета и алкохола.

Лав

Избјегавајте нову породичну или партнерску расправу. Најбоље се осјећате уз особу која разумије ваше идеје и емотивне потребе. Због различитих правила, која намећу одређени сарадници, морате да прихватите компромис или утешну варијанту. Обратите пажњу на правилнију здравствену његу.

Дјевица

У сусрету са блиском особом лако можете да добијете оно што желите, али то вам више не причињава задовољство. Немојте дозволити другима да вам наметну непотребне обавезе или да ремете ваш уобичајени начин рада. Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Вага

Примјећујете да партнер врло лукаво или вјешто игнорише ваше приједлоге. Питате се, шта се крије иза тога? Не будите разметљиви, већ на вријеме затражите нечију моралну или материјалну подршку. Потребно је да се растеретите додатних обавеза.

Шкорпија

Нема разлога да се истичете у друштву вољене особе. Ствари ће саме доћи на своје мјесто, будите стрпљиви. Размислите о корекцији пословних правила, потребно вам је ново и ефикасније рјешење. Обратите пажњу на здравији начин исхране, конзумирајте више витамина.

Стријелац

Важно је да учините оно што осјећате, јер избор погрешне улоге на крају оставља лош утисак пред блиском особом. Дјелујете нестрпљиво, али додатна иницијатива са ваше стране не доноси позитивне резултате и нечију наклоност. Немојте прецјењивати личне могућности, избјегавајте стресне ситуације.

Јарац

Не дозволите партнеру да се удаљава од заједничких тема. Инсистирајте на својим емотивним потребама. Већину обавеза можете да завршите самостално и без додатног утицаја са стране. Све се своди на пословну организацију и добру вољу. Уживајте у лијепим стварима, опустите се.

Водолија

Не добијате довољно емотивне пажње и партнерову подршку, размислите шта је прави повод. Негдје сте затајили. Превише ароганције са ваше стране може да компликује договор везан за пословно-финансијску сарадњу. Пријаће вам излазак или сусрет са пријатељима, као добра релаксација.

Рибе

Важно је да разумијете оне које волите. Потрудите се да остварите емотивну блискост и да испуните нечије потребе. Уливате велико повјерење, јер у неким критичним ситуацијама умијете да донесете исправну одлуку. Налазите се у сјајној форми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана