Дневни хороскоп за 19. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 19. март

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Oткријете штa звијезде имају за вас!

Ован

Дневни хороскоп за 19. март 2023. године вам доноси нове изазове. Наћи ћете се на раскрсници два пута већ на почетку дана. Од вашег избора зависиће и ваше расположење у остатку дана. Добро размислите шта желите, а шта добијате. Обратите пажњу у саобраћају!

Бик

Звијезде вам доносе један потпуни преокрет. Или ћете пресјећи ствари у коријену или ћете само поћи новим путем. У сваком случају, помјерићете се са једне те исте тачке. Недостаје вам више разумијевања од људи у окружењу па су могуће и ситне размирице и свађе. Разговор у четири ока све рјешава!

Близанци

Искористите лијепо вријеме већ на самом почетку дана и напуните се позитивном енергијом. Заслужили сте! Очекујте критике на свој рачун, добро саслушајте шта ближњи имају да вам кажу и уважите их. Желе вам само добро! У љубави очекујте мање трзавице, вријеме је да ријешите ствари које су вас дуго “жуљале”.

Рак

Могуће је да ћете осјетити одређени немир већ на почетку дана, послушајте инстинкт. Могуће је да ће вам неко понудити пословну сарадњу, ставите све на папир и видите шта вам одговара и иде у прилог, а шта не. Обратите више пажње на крвни притисак и исхрану. Смањите масноћу!

Лав

Данас је идеалан дан да коначно пресијечете и одлучите о пословном плану који вам се мота по глави. Изађите из комфор зоне и дајте себи прилику за нове идеје и планове. Порадите мало на породичним односима, могли би да вам замјерају што сте се мало удаљили. Могуће су главобоље.

Дјевица

Почетак дана ће вам протећи у позивима, обавезама и завршавању недовршених послова. Остатак дана очекујте позив на једно занимљиво дружење. Зашто да не? Смијеши вам се ново познанство, останите природни и све ће ићи својим током. Заузете Дјевице треба да обрате више пажње на партнера. Здравље добро!

Вага

Дневни хороскоп за 19. март поручује да се припазите нових људи који су вам превише наклоњени. Могли би да имају скривене намјере! Не заборавите на обећања која сте дали људима, у супротном, могли би да вас схвате неозбиљно. Могући су болови у мишићима и зглобовима. Више се крећите!

Шкорпија

Не свиђа вам се атмосфера око вас, а да сами себе нервирате, то вам никако не доноси добро. Умјесто тога промијените окружење, више се крећите и радите ствари које вам пријају. Обратите пажњу на импулсивну куповину и пазите у шта улажете новац како га не бисте изгубили.

Стријелац

Обавезе вас притискају, а ви цупкате у мјесту. Све што вам треба јесте много боља организација. Мало сте запоставили себе у посљедње вријеме, а придајете значаја мање битним стварима. У љубави су вам мало лађе пољуљане, вријеме је за разговор у четири ока. Дајте партнеру до знања шта вам смета.

Јарац

Све што је брзо, то је и кусо. Ова пословица ће вас пратити током читавог дана. Не брзајте са одлукама и ријечима. У бијесу бисте могли да повриједите људе око себе. Очигледно вам нешто ствара немир, покушајте да сазнате шта је то. Слободни Јарчеви пожељеће необавезну везу.

Водолија

Све што је у прошлости, ту би требало и да остане. Водите се тиме и храбро корачајте напријед. Очекујте нови сусрет који ће вам уљепшати дан. То би могла да буде особа са којом се интелектуално допуњавате. Није погодан дан за превелики трошак, калкулишите боље са финансијама.

Рибе

Дневни хороскоп за 19. март вам каже да обратите пажњу на обећања која дајете. Не изговарајте оно што нисте у стању да испуните. То би могло касније да вас кошта. Другу половину дана искористите за дружење и опуштање у природи. Пријаће вам!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана