Дневни хороскоп за 19. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 19. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Ви сте тип који скаче без упозорења, али млад Мјесец у Бику вас учи како да вјежбате стрпљење и живите у тренутку - посебно када су у питању финансије. Бићете инспирисани да мудрије уложите у себе и будите пажљивији са расипањем.

Бик

Овај окрепљујући млад Мјесец је ваше космичко освјежење. Без обзира на нови пројекат или узбудљиву авантуру на коју сте циљали, сада је вријеме да је остварите. Ако одлучите да се почастите новом фризуром или новим парфемом, тим боље!

Близанци

Можда ћете се ухватити како се преиспитујете под овом лунацијом, Близанци, али то је дио плана за очување вашег унутрашњег мира. Њежан, духовни раст почиње у овом младом Мјесецу, осим тога, одлично је вријеме да се ослоните на своју интуицију.

Рак

Утјеха коју добијате од својих пријатеља је тренутно изузетно моћна зато се не плашите да прихватите помоћ када вам затреба. Растите унутар свог друштвеног круга, било да је то склапање нових пријатеља или ширење везе са тренутним најбољим пријатељима.

Лав

И упркос притиску који можда осјећате од стране јавности да тренутно будете на највишем нивоу, можда би вам било боље да спустите ролетне и радите шта год пожелите. Ако треба да се крећете споријим темпом, водите се стрпљењем и други ће вас пратити. Живот је ипак више од посла.

Дјевица

Жудите за дубоком филозофском трансформацијом. То би могло бити зато што овај млади Мјесец подстиче ваш осјећај радозналости, молећи вас да промијените перспективу. Путовање у нови град ће сигурно помоћи.

Вага

Ствари ће сада бити далеко од једноставних, али не брините. Истраживање вашег несвјесног може бити радикална спознаја која вам је потребна да пробијете неке од својих инхибиција. С друге стране, то би вас могло приближити вашем партнеру.

Шкорпија

Осјећате љубав под овим романтичним младим Мјесецом. Практична енергија Бика вам помаже да останете присебни када је у питању оно што желите од свог партнера. Неки међу нама су спремни да сазријевају у својим односима.

Стријелац

Нове навике којима ћете се посветити током овог младог Мјесеца имаће способност да процвјетају и покрену низ догађаја који би могли да промијене цијели ваш животни стил.

Јарац

Вријеме је да се ослободите својих инхибиција, а да се упознате са својим унутрашњим дјететом. Сами или у друштву дјеце, вратите се игри, разбибриги и забави, а то ће вам омогућити раст на једном потпуно новом нивоу.

Водолија

Важно је да се повучете у свој безбједан простор, а ова мирна лунација доноси сву носталгичност. Можда ћете се осјећати инспирисаним да се дружите са старим пријатељима или претурате по старим албумима са фотографијама.

Рибе

Повезивање са својом заједницом је оно чему ћете тежити током ове лунације. Ово би могло да запали ваш друштвени круг, па немојте бити изненађени ако примијетите да вам је роковник пун састанака и договора.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана