Дневни хороскоп за 19. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 19. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

  Ован

Овог мјесеца сте у доброј форми и изузетно бринете о свом изгледу, а ваша харизма привлачи пажњу. Поред чињенице да вас енергија Близанаца анимира, Марс у Лаву знатно подстиче ваш напредак. То вам даје харизму која привлачи људе.

Улазак у сукоб неће вам помоћи на послу. Умјесто тога покушајте да особу, која би могла бити учесник у том сукобу, посматрате као савезника. На тај начин ћете уштедјети вријеме умјесто да га губите изазивањем непријатељстава.

Близанци

Умјесто да се нервирате, погледајте шта вам је све понуђено. У свему томе постоји прилика, па ако желите, можете и да је остварите. Што се финансија тиче имате прилику да ажурирате своје рачуне. Урадите то!

Рак

Уколико желите да ваш банковни рачун ради баш као и ваш шарм, немојте да губите вријеме размишљајући много о томе. Планете у Бику имаће благотворно дејство на ваш љубавни живот. Релације су мирне и конструктивне. Ваша друга половина посвећује вам доста пажње.

Лав

Чини вам се да сте свој свакодневни живот и развој подредили људима за које мислите да вас ограничавају. Иако вам то тренутно не одговара, мораћете да се борите са прагматичним партнерима. Зато, крените њиховим путем.

Дјевица

Умјесто да се фокусирате на оно што није у реду, погледајте своје бројне таленте и надмашите себе! У почетку то може изгледати немогуће, али ако себи дате довољно времена, све ћете рјешавати са лакоћом.

Вага

Да бисте превазишли неизбјежни феномен рутине, људи који имају моћ да вас натјерају да еволуирате ступају у контакт са вама. Сада није вријеме да упрскате или кажете да нисте заинтересовани! Вријеме је да уживате у добрим временима.

Шкорпија

Мораћете да се помирите са оним што вас по природи нервира, зато се смирите да бисте завршили пословне преговоре у своју корист. Биће онако како желите, јер су ваше вјештине баш оне које се траже. Са финансијске стране свакодневни живот је осигуран.

Стријелац

Овог мјесеца сте на добром путу. Ваш легендарни добар хумор привлачи праве људе који су склони да вам помогну и олакшају вам живот. Међутим, умјесто да пожурите да урадите све што је прије могуће, пажљиво рукујте неким фајловима.

Јарац

Ваша издржљивост чини чуда, ваше идеје су сјајне и успијевате да се борите на свим фронтовима са невјероватном вјештином. Све то може вас учинити тврдом особом која захтијева исто то и од других. Са финансијске стране, овај период је повољан за развој па зграбите лопту.

Водолија

Воде вас сјајне идеје. Нажалост, због њих често долазите у сукоб са људима који се чврсто држе својих увјерења. Прављење сцена неће вам помоћи у послу, напротив. Спустите тон и покушајте да разумијете своје саговорнике.

Рибе

Овог мјесеца Венера има мали утицај на вас, док са друге стране она има велики утицај на друге знакове који ће употријебити богатство генијалности да вас заведу или да вам удовоље. Дакле, немате избор осим да прихватите изјаве љубави које су вам намијењене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана