Дневни хороскоп за 19. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 19. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Покушајте да останете у балансу, немојте склизнути у самоћу, останите окружени вољеним људима. Дозволите вољенима да покрену позитивну енергију у вама и да вам буду подршка.

Бик

Уколико можете искористите другу половину јула за одмор, али немојте ући у деструктивни круг препуштања свакодневним задовољствима тако да у потпуности изгубите жељу за радом.

Близанци

Будите иницијатор различитих догађаја, подстакните драге људе да изађу из зоне комфора и да се забаве. Уколико планирате одмор са партнером сама средина мјесеца је идеална, имате подршку звијезда.

Рак

Људе који су у вези очекују мањи изазови на пољу комуникације, морате саслушати партнера и створити компромис. У супротном, јул мјесец ће бити прожет негативном енергијом у кући што вам никако не одговара.

Лав

Потребан вам је одмор, прва половина године била је изузетно интензивна. Покушајте да организујете важне пословне састанке у првој половини мјесеца како би се касније опустили и уживали.

Дјевица

У области љубави, јул ће донијети неке занимљиве изазове. Ако сте у вези, могуће су мање тензије или неспоразуми са партнером. Важно је да комуницирате отворено и искрено.

Вага

У области љубави, јул ће донијети стабилност и хармонију за Ваге. Ако сте у вези, ваш однос са партнером ће бити снажан и пун љубави. Обоје ћете се трудити да разумијете једно друго и подржавате у свим ситуацијама.

Шкорпија

Отворена комуникација ће бити кључна да бисте превазишли евентуалне неспоразуме или тензије. Слободне Шкорпије могу очекивати снажну привлачност према некој особи из њиховог окружења.

Стријелац

Стријелци који су слободни уживаће у новим познанствима, имате прилику да упознате креативне људе који ће у вама подстакнути позитивну енергију. Заузете припаднике знака очекује стабилан мјесец на љубавном плану.

Јарац

Немојте понављати грешке из прошлости и улазити у однос са особом која је заузета. Јарчеви у вези и браку могу имати мање несугласице са партнером, имате утисак да вас партнер не поштује.

Водолија

Савјет за овај мјесец је да се фокусирате на равнотежу између својих потреба и потреба других људи. Немојте се оптерећивати свакодневицом, размислите о томе шта вам доноси дугорочну корист.

Рибе

Будите искрени у изражавању својих осјећања и будите спремни да саслушате партнера. Слободне Рибе могу очекивати снажну привлачност према некој особи која ће се појавити у њиховом животу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана