Дневни хороскоп за 19. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 19. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Налазите се под емотивним притиском, морате да поштујете нечију вољу или захтјеве. Иритира вас нечије понашање. Отворена расправа са једном особом илуструје вашу несигурност и немоћ у кругу пословних сарадника.

Бик

Недостаје вам нечије присуство или емотивни подстицај. Сувише сте заокупљени разним темама које вас удаљавају од вољене особе. Важно је да се добро организујете и да поштујете пословни договор у предвиђеном року.

Близанци

У односу са вољеном особом поставите јасну границу између пристојног понашања и узајамног повјерења. Потребно је да завршите своје обавезе у предвиђеном року. Неко неће толерисати ваше изговоре или пословне пропусте.

Рак

Размислите на који начин треба да превазиђете породичне неспоразуме. Радује вас осмијех задовољства на партнеровом лицу. Дјелујете оптерећено различитим обавезама тако да вам недостају дипломатски манири пред сарадницима.

Лав

Нема потребе да се сукобљавате са блиском особом. Емотивне несугласице нису значајне за нове догађаје. Потребна вам је сарадничка подршка. Уколико сте довољно разумни, прихватите корисну сугестију и угледајте се на једну успјешну особу.

Дјевица

Објасните партнеру да имате сличне жеље и интересовања. Потребан вам је добар подстицај и заједнички изазов. Потребно је да осмислите акцију која доноси обострану корист. Све је могуће ако правилно повезујете информације којима располажете.

Вага

Без обзира на грешку коју сте учинили, избјегавајте варијанту самокажњавања или осамљивања. Игнорисањем пословних проблема не можете учинити ништа корисно. Линија мањег отпора не води у правцу позитивних рјешења.

Шкорпија

У сусрету са вољеном особом све може да се промијени на једноставан

начин, покажите добру вољу и спремност на прилагођавање. Неко вас доводи у незахвалну ситуацију и почиње да вас иритира својим понашањем. Потрудите се да остварите своје намјере.

Стријелац

Примјећујете да партнер има неке тајне планове што додатно утиче на вашу нервозу или на емотивну несигурност. Важно је да се правилно разумијете са сарадницима око расподјеле пословних обавеза. Нема разлога за брзоплетост.

Јарац

Не дозволите да у вама превлада талас сумње према вољеној особи или осјећање емотивне резигнације. Налазите се у необичној ситуацији, имате утисак да неко од сарадника тестира ваше могућности или да вас професионално искушава.

Водолија

Преосјетљиво реагујете на различите ситнице, партнер не примјећује ствари које за вас имају другачије значење. Уколико вас неко опомиње да промијените своје захтјеве у пословно-финансијској сарадњи, прихватите одређени компромис.

Рибе

Не налазите оправдање за нечији поступак, али докле год осјећате узнемиреност не можете да донесете исправну одлуку. Направили сте погрешну пословну процјену или избор, сада вам преостаје да истрпите нечију критику.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана