Дневни хороскоп за 19. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 19. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Планете ће унијети пролазан неред у ваше интимне односе. Бићете осјетљиви и забринути, али суздржите се од наглих одлука. Немојте чекати да се заљубите и да нова љубав из вашег живота потисне стару. На тај ћете се начин удаљити од стварних потреба свог срца и бити незадовољни. Радије скупите храбрости и предузмите нешто.

Бик

Неисцрпан оптимизам, без оптерећујућих мисли о будућности, уљепшаће вам дан. Заљубљени би га могли провести изван града, на мирном и тихом мјесту, док ће се родитељи помучити како би изашли на крај с несташлуцима својих најмлађих. Неке ће развеселити долазак гостију, чак иако то буде ненајављено.

Близанци

Уколико нисте спремни на уступке, не започињите расправу с члановима породице. Иако сте планирали дан да посветите одмору, грижња савјести вам то неће допустити. Не подлијежите претјераним размишљањима и анализама. Не можете исправити грешке из прошлости, али зато можете спријечити да до њих дође у будућности.

Рак

Опустите се и покажите своју забавнију страну природе. Укључите се у неке активности заједно с осталим укућанима и на тај начин разбијте досадну свакодневицу. Немојте занемарити друштвени живот. Позову ли вас пријатељи, одазовите се. Комуникација с њима тећи ће у ведром тону. Очекује вас телефонски позив из иностранства.

Лав

Не занемарујте важност породичне комуникације. Ближњи очекују да расправите о проблемима, а не да се правите да их нема. Ипак, пазите да се све не претвори у свађу. Ако сте одвојени од партнера, пронађите начина како бисте му показали да вам недостаје. Лијепо срочена порука сигурно ће га развеселити.

Дјевица

Сметаће вам претварање особе која пред вама глуми љубазност, док ће с друге стране користити сваку прилику како би вас оговарала иза леђа. Очекују вас пролазне трзавице с родитељима, јер ће вам њихова претјерана брига бити терет. Докажите им да се можете бринути о себи.

Вага

Мораћете показати више стрпљења и помирљивости када су у питању родбински и породични односи. Ближњи ће од вас очекивати разне услуге, можда превоз или кућне поправке. Најрадије бисте побјегли негдје гдје ћете имати свој мир. Неке љубавне прилике, које су биле на чекању, почеће се развијати. Будите стрпљиви и ништа не брзајте.

Шкорпија

Планови везани за људе из другог града или иностранства одвијају се на жељени начин. Јутарња кафа или вечерње дружење уводе у ваш живот занимљиве људе. Могли бисте добити поруку од особе коју сте већ заборавили. Неки ће данас ићи на пут, а они који остају код куће могли би чути добре вијести од родбине.

Стријелац

Ако се желите добро забавити, искористите вече за излазак и дружење. Ситне брачне размирице могле би распирити већ помало угаслу искру страсти - сјетите се оних симпатичних задиркивања којима сте партнеру голицали машту. Слободно вријеме ћете посветити дружењу с дјецом и врло проницљиво откривати шта их мучи.

Јарац

Осјећаћете засићеност тренутним начином живота. Све вам дјелује предвидиво - учините нешто да то тако не буде. Односи с укућанима изискиваће више опреза. Дуг боравак у кући испуниће вас незадовољством, а нервозни укућани љутњом. Прошетајте или отиђите до пријатеља који вас најбоље разумјети.

Водолија

Обавезе ће вам бити већ добро познате па ћете их обављати с лакоћом. Љубавна ситуација не доноси емоционално испуњење па ћете преувеличавати партнерове недостатке. Поткрај дана могли бисте се одазвати позиву за излазак и добро забављати до касно у ноћ.

Рибе

Не одбијајте позиве за излазак - спретно ћете водити разговоре и представити се у најбољем свјетлу. Љубавна збивања испуњавају вас миром и задовољством. Не допустите да вам црв сумње поквари лијепе изгледе за наставак односа. С вашом везом је засад све у реду па не тражите проблеме тамо гдје их нема.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана