Дневни хороскоп за 19. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 19. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Могуће препреке које ће вам покварити расположење. Будите стрпљиви, ово осјећање биће кратког даха и већ крајем дана стиже добра енергија.

Бик

Данас очекујте сјајну вијест. Ваши планови ће проћи боље него што сте замислили, уживајте у успјеху и подијелите га са драгим људима. Запали сте за око особи из пословног окружења, али не падајте под туђи утицај.

Близанци

Дневни хороскоп вам предвиђа недоумицу. Вагате шта да одлучите када је нека понуда у питању, али послушајте чланове породице. Боље виде ситуацију од вас самих, не брзајте са одлуком.

Рак

Ваш дневни хороскоп за 19. децембар вам најављује напредак. Рад на себи доноси резултате, а данас можете да будете доста ангажовани. Фокусирајте се на оно што вам је важно, дисциплина и труд могу вишеструко да вам се исплате.

Лав

Чувајте се сплетки од људи које сте недавно упознали. Упадате у очи конкуренцији, главна сте тема оговарања и многи нису искрени према вама. Не дозволите да вас то погоди, окрените се партнеру и уживајте у заједничким тренуцима.

Дјевица

Данас можете да очекујете позив од неке особе из прошлости. Чини се да постоје нерашчишћени рачуни, али и да ваше емоције нису сасвим јасне. Вријеме је да се суочите са овим проблемом и коначно будете јасни у својим намјерама.

Вага

Ваш дневни хороскоп за 19. децембар вам савјетује да не пропуштате тако олако прилику која данас стиже. Ставите све на папир и спроведите добру рачуницу о томе шта вам она доноси. Могуће су размирице са партнером, проблем је у мањку комуникације.

Шкорпија

Ваших пет минута славе је управо данас! Уживате у популарности коју имате и не можете да се одбраните од силних позива и порука које добијате. Вечерас вас чека једно ново познанство, вриједно ваше пажње.

Стријелац

Не чекајте да други заврше обавезе умјесто вас. Данас сте мрзовољни, немате енергије и желите да се изолујете. Ово може да буде тест - уколико данас изгурате све што треба, слиједи велика награда.

Јарац

Имате пуно обавеза код куће, а уз то су могуће и неке несугласице са члановима породице. Осјећа се тензија, али покушајте да останете смирени јер доливање уља на ватру никоме неће помоћи.

Водолија

Искористите данашњи налет мотивисаности и инспирације да започнете неке нове пројекте који би могли да вам донесу лијепу зараду! Добијате позиве за разна окупљања, тако да вас очекује заиста интересантан дан.

Рибе

Савјетујемо да се не мијешате превише у туђе проблеме. На послу блистате, сви примјећују ваш труд и резултате. Осјећате се боље, рјешавају се и неки здравствени проблеми које сте имали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана