Дневни хороскоп за 19. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 19. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Планирајте неку омиљену забаву или емотивни сусрет, пријаће вам весело друштво и нечија пажња. На вама је да покренете иницијативу у добром правцу, а на неком другом да реализује ваше идеје. Приуштите себи неке лијепе ситнице као подстицај за добро расположење.

Бик

Партнер дјелује арогантно и преувеличава своја обећања. Таквим понашањем у вама подстиче нову сумњу и додатно вас брине. Лако је направити погрешан избор, стога обратите пажњу на нечији савјет. Нема разлога да форсирате своје мишљење и процјену. Важно је да сачувате присебност духа и позитивну ноту у расположењу.

Близанци

Поставите одређена правила у љубавном дијалогу. Не дозволите партнеру претјерану дозу самовоље. Уколико се налазите у осјетљивој психолошкој фази, препустите својим сарадницима да се баве компликованијим задацима који изискују већи ментални напор. Важно је да се ослоните на свој ум.

Рак

Топле емоције увијек дјелују љековито, стога задржите пажњу на вољеној особи. Планирајте неку омиљену забаву. Не вриједи да се излажете великом менталном напору. Боље је да ризик препустите другима и да избјегавате сумњиве понуде. Усмјерите мисли у позитивном правцу.

Лав

Смишљено одгађате да се суочите са неким ситуацијама у љубавном животу, али партнер вас неће оставити на миру до­к год не испуните своја обећања. Добро сте информисани о новим пословним догађајима и стало вам је да остварите своје приоритетне циљеве. Важно је да правилно каналишете енергију.

Дјевица

Неко вас додатно забрињава својим ћудљивим понашањем. Осјећате кајање због сусрета са једном особом. Избјегавајте нове сукобе, потрудите се да правилно користите своју практичну интелигенцију и интуитивне способности. Важно је да остварите психолошку равнотежу.

Вага

Можда ваше очи не виде све оно што вам партнер предосјећа. Важно је да постоји емотивна сагласност и разумијевање са обје стране. Нечија идеја или понуда за вас представља позитиван догађај. Припремљени сте за сусрет са различитим особама, али и за брзу акцију. Потребно је да акумулирате позитивну енергију.

Шкорпија

Нема потребе да гајите велике илузије или емотивна очекивања пред особом коју не познајете довољно. Лако се заносите. Важно је да не причате превише пред особом која може да вас окарактерише на погрешан начин. Будите дискретни. Побољшајте своју психофизичку кондицију.

Стријелац

У друштву вољене особе немојте дозволити да вам недостаје маштовитост или љубавна инспирација као добар подстицај. Неко у вама подстиче креативну радозналост и жељу за новим сазнањем. Обратите пажњу на корисне информације. Учините нешто у прилог љепшем изгледу и добром расположењу.

Јарац

Немојте чинити ствари које иритирају вољену особу. Непотребно изазивате нечије негодовање и незадовољство. Ако сте оптерећени великим амбицијама, обратите пажњу на нечији коментар о пословним приликама. Пријаће вам неки вид спортске активности.

Водолија

Нема разлога да потискујете своје емотивне жеље пред особом која добро познаје ва­ш карактер. Дјелујете вјешто у пословно-финансијским договорима, али ни ваши сарадници нису наивни. Подстичите код себе оптимизам и добро расположење.

Рибе

Боље је да прихватите утјешну варијанту у сусрету са вољеном особом, него да се заносите стварима које постају сувише далеке. Потребно је да преузмете одговорност за своје поступке. Докажите себи и другима да можете испунити дата обећања. Избјегавајте напорне или стресне ситуације.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана