Дневни хороскоп за 19. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 19. април

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Боље је да своје мисли усмјерите ка вољеној особи, него да се исувише заносите посматрањем различитих особа са стране. Полазите од погрешних информација. Морате имати више храбрости и самопоуздања да заведете нова правила у односу са сарадницима. Обратите пажњу на здравији и уреднији начин живота.

Бик

Примјећујете да се нешто необично дешава са партнером, али не посвећујете довољно пажње заједничким питањима. Имате јасне циљеве и упорно браните своје пословне интересе, очекују вас различити коментари у кругу сарадника. Дајте себи више одушка и опустите се од напорних обавеза.

Близанци

Уколико прижељкујете нови узлет или узбудљиву забаву, употријебите свој шарм у складу са емотивном инспирацијом. Ваше идеје наилазе на позитивну реакцију. Стало вам је да остварите ширу пословну афирмацију и да задовољите различите критеријуме успјешне сарадње. Налазите се у сјајној форми.

Рак

Дјелујете сувише узнемирено, доносите погрешну одлуку и упорно инсистирате на својим намјерама. Профилтрирајте своје мисли и осјећања. Избјегавајте сва непотребна узбуђења или обавезе које вас психофизички исцрпљују. Размислите коме треба да се обратите за одређени вид услуге. Нема потребе да прецјењујете личне могућности.

Лав

У љубавном односу зна се добро шта је чија улога. Наведите партнера да испуни ваша очекивања. Будите категорични. Стало вам је да потврдите своје способности пред сарадницима, али не можете да се опредијелите за најбоље рјешење. Потребно је да акумулирате позитивну енергију.

Дјевица

Имате лош предосјећај или потребу да провјеравате свог партнера. Дјелујете напето и сумњичаво. Не будите разметљиви при представљању својих идеја и немојте оцјењивати туђе понашање ако за то не постоји добар повод. Потребно је да се растеретите напорних ситуација, опустите се.

Вага

Покушавате да одгонетнете нечије емотивне сигнале или тајне шифре, али имате утисак да ваш напор остаје без жељеног одјека. Потребно је да докажете своје способности, најбоље без сувишних ријечи које стварају негативну амосферу. Важно је да око себе видите срећна и задовољна лица.

Шкорпија

Могући су различити конфликти или неразумијевање, вољена особа као да нема превише разумијевања за ваше ћудљиво понашање. Очекујете позитиван одговор или повратну информацију о пословној сарадњи, међутим све је обавијено велом неизвјесности. Обратите пажњу на здравији начин исхране, избјегавајте неке лоше навике.

Стријелац

Реагујете раздражљиво, претјеривање у изливима осјећања љубоморе дјелују иритирајуће на вољену особу. У пословним сусретима понекад треба имати довољно мудрости и прећутати различите коментаре. Избјегавајте лоше навике и брзоплетост.

Јарац

Нечија порука може да се тумачи на различите начине, а за вас је истинито оно што вам је драго да чујете. Будите разумни, тренутни неуспјех треба да вас мотивише на додатну упорност или на жељу за превазилажење личних слабости. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Водолија

Нема потребе да прикривате своје намјере пред блиском особом, слободно назовите ствари правим именом. Немојте дозволити да неко мијења смисао вашег успјеха, докажите своје интелектуалне или практичне способности. Пријаће вам шетња или боравак у природи, опустите се.

Рибе

Нема потребе да гајите велике илузије или емотивна очекивања, пред особом коју не познајете довољно. Лако се заносите. Важно је да не причате превише пред особом која може да вас окарактерише на погрешан начин. Будите дискретни. Побољшајте своју психофизичку кондицију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана