Дневни хороскоп за 18. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 18. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Дневни хороскоп за 18. октобар вам доноси повољне вијести на послу. Коначно ће неко почети да уважава и ваше мишљење. Могуће су осцилације, али останите чврсто на ногама. Партнер вам упорно нешто таји, зато обратите пажњу на скривене знаке!

Бик

У посљедње вријеме вам недостаје досљедност у свему што започнете! Покушајте да пронађете мотивацију и уграбите своје парче колача. Слободни Бикови биће на раскршћу између двије особе. Ставите испред себе све добре и лоше стране како бисте себи олакшали одлуку!

Близанци

Ваша двојна природа ће се константно смјењивати, а више ће преовлађивати онај “лошији” Близанац. Немојте да брзате у одлукама и три пута мјерите! Могућа је издаја од стране партнера, зато останите досљедни себи. Избјегавајте пороке!

Рак

Дневни хороскоп вам савјетује да коначно узмете ствари у своје руке на послу. Превише сте се опустили што може да вам се обије о главу. Неко из окружења ће вам затражити новац на позајмицу. Будите обазриви и пронађите најбољи компромис. Здравље је добро!

Лав

Коначно сте живнули и сада је вријеме да се мало посветите себи. Доста сте запоставили вашу унутрашњост, а прибјегавате нездравим стварима. Направите јасан план и крените у нове побједе! Неко ће вас позвати из прошлости што би могло да вас поремети.

Дјевица

Звијезде су данас на вашој страни и доносе вам срећне вијести. Вратиће вам се све оно за шта сте посљедње вријеме улагали труд и вријеме. Чека вас гужва на послу, те покушајте да не брзате како не бисте у важним стварима погријешили. Чувајте се гужве у саобраћају!

Вага

Дневни хороскоп за 18. октобар вам савјетује да широм отворите и очи и уши. Некоме из вашег блиског окружења биће потребна помоћ, а једино сте ви права особа за то. Не одлажите куповину, већ направите детаљан план. Могуће су главобоље!

Шкорпија

Почетком дана бићете у потпуном хаосу, али не брините. Како долази вече, тако ћете коначно одахнути. Имате доста тога да избаците причом из себе, зато није лоша идеја да се скоцкате и изађете у град са пријатељима. Обратите пажњу на скривене сигнале једног познаника. Бацио је око на вас!

Стријелац

Чини вам се да све што радите неће никако да вам се исплати. Будите стрпљиви, на добром сте путу! У љубави имате потребу да се више изразите, али као да вас супротна страна не чује. Будите јаснији и директнији. Обратите пажњу на исхрану и вјежбање!

Јарац

Не улажите новац у сумњиве послове које нисте претходно провјерили. Таман кад сте мислили да сте упознали идеалну особу за вас, открићете шта се крије испод маске. Не очајавате, јер ће вам се срећа ускоро осмјехнути.

Водолија

Током дана очекујте да ће вас неко изнервирати како на послу, тако и кући. Обратите пажњу на комуникацију, поготово са члановима породице да вам цијели дан не би био напет. Идеално је вријеме да почнете са реализацијом идеје о којој већ дуго маштате. Ситним корацима до циља!

Рибе

Дневни хороскоп за 18. октобар вам каже да јасно поставите границе са људима. Неко ће покушати да вам обради за неки посао, зато нек вам очи буду широм отворене. Више нисте сигурни да желите да останете са партнером. Вријеме је за озбиљан разговор са њим!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана