Дневни хороскоп за 18. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 18. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Своју енергију и вријеме трошите у погрешним ситуацијама, неко неће испунити ваша очекивања. Све има свој вијек трајања, а ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене. Пријаће вам психофизичка релаксација и опуштање.

Бик

Улазак у неку забрањену зону, али и порив за авантуром може да вас разочара. Имате амбициозне планове и нескромне жеље, међутим ваш успјех зависи од некога са стране. Подстичите код себе стрпљивост и самоконтролу.

Близанци

Нема разлога да се понашате исувише строго према блиској особи. Прихватите нечије искрено извињење, као добар сигнал. Неко не уважава ваше примједбе, али различитост размишљања и понашања не треба да вас наводи на сумњу у своје способности. Немојте дозволити да вас неко наводи на деструктивно понашање.

Рак

Покушајте да разумијете нечију емотивну слабост или недостатак храбрости да одговори на ваше потребе. Будите стрпљиви. Очекују вас различити проблеми у комуникацији са сарадницима. Неко се труди да вас увјери у своје добре намјере. Важно је да остварите унутрашњу равнотежу.

Лав

Нове љубавне дилеме или лош предосјећај, који имате у сусрету са блиском особом, утиче на ваше промјенљиво расположење. Ваше идеје не значе много уколико се и ваши сарадници не заложе за сличне принципе у пословно-финансијским договорима. Нема потребе да се оптерећујете тешким мислима.

Дјевица

Искрене емоције увијек дјелују љековито, задржите пажњу на вољеној особи. Уживајте у заједничкој срећи. Понекад треба употријебити различите мјере предострожности. Довољно сте разумни да заштитите своје пословне интересе у критичним ситуацијама. Пријаће вам релаксација, опустите се.

Вага

Сусрет са једном особом за вас представља велико задовољство и ужитак. Нажалост, тај врхунац брзо пролази. Боље је да се не заносите неким необичним идејама, већ да сачувате свој пословни или друштвени углед. Важно је да сачувате присебност духа и самоконтролу.

Шкорпија

У сусрету са вољеном особом потребно је да покажете истанчани слух и широке видике за заједничке планове. Немојте рјешавати туђу бригу, своју пажњу и креативну енергију усмјерите ка остварењу корисних циљева. Пријаће вам више сати здравог сна, опустите се.

Стријелац

У односу са вољеном особом важно је да се обоје придржавате договора. Немојте кршити устаљена правила. Неко оспорава ваш утицај. Будите промишљени, пажљивије бирајте сараднике од повјерења и угледа. Избјегавајте претјеривање или лоше навике.

Јарац

Ограничите своје емотивне жеље и очекивања на разумну мјеру. Без обзира на упорност, не можете да промијените партнерову одлуку. Дјелујете самоувјерено пред особом која тестира ваше знање и професионалне способности. Обратите пажњу на нечији користан савјет. Важно је да ускладите свој разум и осјећања.

Водолија

Инсистирање на својим потребама у односу са вољеном особом води ка новим супротним рјешењима и потиснутим очекивањима. Упорно смишљате нову стратегију, али неко други дјелује ефикасније и дјелимично угрожава ваше пословне интересе.

Избјегавајте ситуације које вас превише психички исцрпљују.

Рибе

Не можете да промијените нечије мишљење или одлуку. Нема потребе да изговарате тешке ријечи пред вољеном особом. Очекујете позитиван одговор у рјешавању неких спорних ситуација. Важно је да процијените најбољи тренутак за пословну акцију. Пријаће вам нека омиљена забава као рецепт за добро расположење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана