Дневни хороскоп за 18. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 18. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Првих пар дана ове недјеље донијеће пријатније љубавне догађаје, а од средине недјеље ствари јењавају. Ваше љубавно расположење биће мање, прилике за познанства почеће да се прорјеђују, а они у везама мало ће се дистанцирати једно од другог.

Бик

До средине недјеље ваша ће љубавна стремљења бити углавном платонског карактера или ће све бити обојено фрустрацијама. У наставку ће се ситуација почети разбистравати, а вама ће се враћати воља за љубав па ће утолико доћи до побољшања.

Близанци

Уживајте у друштву особе која вам је драга кад год можете. Ипак, пазите да каткада не реагујте пребурно. Уз мало самоконтроле све ће бити добро. Самци нека излазе. Никад не знате шта вам се лијепо може догодити и то већ данас.

Рак

Бићете занимљиви другима, заводљиви, шармантни и елоквентни. Све су то особине којима можете остварити пријатна познанства, а можда и много више. Немојте самовати, јер су ово ваши дани кад имате повећане шансе за љубав.

Лав

Иако ћете објективно имати добар вјетар у леђа у љубави, често ћете чинити грешке у корацима. Од вас и ваше способности самоконтроле зависиће и успјех у вашем приватном животу. Потрудите се. Могуће је нешто прелијепо.

Дјевица

Утицаји љубавних планета на ваш приватни живот биће углавном занемарив, као да ће вас љубав мимоилазити. Премда ће вам се у један час чинити да је могуће баш све, већ идућег тренутка увидјећете да није могуће ништа. Оно што имате, чувајте, а све остало издржите.

Вага

Бићете позивани на путовања или на друштвена окупљања ван свог мјеста боравка, а баш тако бисте могли да сретнете особу која ће вас заинтригирати. Зато прихватите позиве и будите отворени за љубав. Они у везама биће опуштени и задовољни.

Шкорпија

Бићете предузимљиви и активни у тражењу своје сродне душе ако сте још сами. Неће вам бити тешко да одете на крај свијета да нађете оно што тражите. Они који већ јесу у везама изненађиваће вољену особу с приједлозима пуним активности и динамике.

Стријелац

Шаренило забава и бројност излазака на атрактивна мјеста биће ријетко виђена и доживљена као код вас ових дана. Уживајте пуним плућима, али не заборавите и на оне мале пажње које људима значе. Посебно према вама драгој особи.

Јарац

Кад сте се истренирали да вам све буде равно, опет се буди љубав. Мало сте затечени новонасталом ситуацијом, али прилагодићете се. Свакоме је драже бити с неким него сам. Ипак, не приговарајте чак ни онда кад осјећате да бисте морали. Изоставите то.

Водолија

Лијеп развој љубавних догађаја охрабриће вас да организујете заједнички излет или одлазак на неко занимљиво мјесто за себе и вољену особу. Биће то мелем како за вас, тако и за другу страну. Они који су још сами, на путу срећу љубав.

Рибе

Угодан амбијент, ваша отвореност и спремност да изразите оно што осјећате, те наклоност друге стране, учиниће вам ове дане угодним. Они који још траже сродну душу лако ће се приближити свакој особи супротног пола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана