Дневни хороскоп за 18. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 18. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Ситуација у породичном окружењу јако утиче на ваше тренутно стање. Немојте преносити нервозу на људе са којима радите, размислите прије него што наступите. Велика страст и жудња суштински је посљедица потребе за љубављу

Бик

Јаке активности у пословном сегменту, оптерећени сте бројним обавезама и можете сметнути са ума један битан договор. Опустите се мало у контакту са другима, покажите љепшу страну своје личности.

Близанци

Много тога у пословном сегменту вам данас одвлачи пажњу и биће вам тешко да се фокусирате на своје обавезе. Покушајте да одредите приоритете, да не бисте нешто битно пропустили.

Рак

Ваше расположење у потпуности је промјенљиво, а морате привести крају неке непријатне обавезе. Немојте проналазити изговоре, већ запните и одрадите, да вам то не би више висило над главом.

Лав

Пред другима показујете велику снагу ваше личности, али суштински – имате своја преиспитивања, страхове и дилеме. Немојте оклијевати да се активирате према сарадницима, можете остварити задовољавајући договор

Дјевица

Укочили сте се у потпуности по питању неких битнијих обавеза које морате обавити и није ни чудо што данас можете “попити” критику од стране колега или сарадника. Покрените се и урадите оно што морате.

Вага

Потребно је да данас покажете много јачу иницијативу у пословном сегменту. Не постоји разлог да одуговлачите нити да се устежете у неким ситуацијама. Вољена особа очекује од вас да испуните обећање које сте јој дали.

Шкорпија

Наступате доста опрезно данас према једном пословном сараднику, прикривајући оно што заиста мислите. Могуће је да сте данас мало прорачунати, али то је тренутно неопходно да бисте постигли оно што желите.

Стријелац

Потребна вам је услуга од стране пословног сарадника или партнера, али имајте мјере – не тражите више од онога што је друга страна у могућности да уради. Будите искрени и отворени у наступу према онима са којима радите

Јарац

Жарко желите да остварите један договор, али нисте сигурни да ли је ваш наступ оставио повољан утисак. Нема разлога да сумњате у себе, будите самоувјерени и јаки – рјешење неких ситуација је надохват руке.

Водолија

Могуће је да ћете оно што сте планирали успјети да остварите у посљедњем тренутку и то тек пошто превазиђете неке околности које ће се поставити испред вас. Не одустајте. Одлично расположење у контакту са вољеном особом.

Рибе

Крајње је вријеме да завршите једну обавезу, а могуће је да ће вас неки лични приоритети само одвлачити од посла. Потребно је да направите добар план да бисте могли да завршите и једно и друго.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана