Дневни хороскоп за 18. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 18. фебруар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

 

Ован  

Нема разлога да се истичете у друштву вољене особе. Ствари ће доћи саме на своје мјесто, будите стрпљиви. Размислите о корекцији пословних правила, потребно вам је ново и ефикасније рјешење. Обратите пажњу на здравији начин исхране, конзумирајте више витамина.

Бик  

Прати вас романтично расположење, тако да нечије ријечи или погледи у вама подстичу лавину позитивне енергије и осјећања. Дјелујете сналажљиво у различитим ситуацијама, све планиране обавезе можете да завршите по убрзаном поступку. Опустите се и акумулирајте позитивну енергију.

Близанци

Нема потребе да прикривате своје намјере пред блиским особама, слободно назовите ствари правим именом. Немојте дозволити да неко мијења смисао вашег успјеха, докажите своје интелектуалне или практичне способности. Пријаће вам шетња или боравак у природи, опустите се.

Рак

У емотивном смислу недостаје вам нечије присуство или пажња. Немојте себи дозволити да залутате у правцу погрешне особе. Неко вас непотребно кажњава или оптерећује непотребним обавезама, али ви прећутно пристајете на такав однос. Избјегавајте ситуације које вас исцрпљују.

Лав  

Очекује вас добитак, али и резигнација. Лако вас је узнемирити и покренути на јачу емотивну реакцију. Превише бринете због нечијих ријечи или поступака. Ваша интересовања су практичне природе и непотребно форсирате одређене пословне ситуације. Размислите, све има своју цијену и улог. Пријаће вам боравак у природи или психофизичка релаксација.

Дјевица

Боље да своју пажњу посветите породичном животу или некој мирнијој теми у којој преовладавају позната правила игре. Умор, лоша концентрација, расијаност представљају довољан повод да се не уплићете у различите компликације. У вечерњим сатима пријаће вам опуштена атмосфера, акумулирајте позитивну енергију.

Вага

Стишавајте своје афекте. Боље је да затражите добар савјет, него да ризикујете без правог повода.  Недостаје вам концентрација да се ангажујете на различитим странама. Немојте доносити брзоплете одлуке. Пријаће вам релаксација или боравак у природи, опустите се.

Шкорпија

Стало вам је да дјелујете као перфекциониста, који држи све под строгом контролом или под будним оком. Пословно-финансијски или лични изазов увијек може да ­се преточи у успјех који оставља добар утисак на околину. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Стријелац

Избјегавајте ривалство или љубоморне сцене. Покажите вољеној особи да имате сличне потребе и употријебите зрно мудрости када је неопходно. Упорно тражите излаз из компликованих ситуација, али неко вас оптерећује различитим захтјевима. Пријаће вам креативан одмор и психофизичка релаксација.

Јарац

Будите дискретни, постоји могућност да неко разоткрије ваше тајне намјере. Партнер будним оком посматра и прати ваше кретање. Стало вам је да се изборите за бољу пословну позицију. На срећу, дјелујете убједљиво на своју околину. Уносите више витамина и течности у исхрани.

Водолија

Стало вам је да привучете нечију емотивну пажњу, али чините низ погрешних ствари. У пословно-финансијском смислу заборавите на велике амбиције или на жељу за присвајањем туђих резултата. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Рибе

Не дозволите да у вама преовлада талас сумње у вољену особу или осјећање емотивне резигнације. Налазите се у необичној ситуацији, имате осјећај да неко од сарадника тестира ваше могућности или да вас професионално искушава. Пријаће вам психофизичка релаксација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана