Дневни хороскоп за 18. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 18. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Како дневни хороскоп за 18. децембар каже, поље посла је Овновима посебно наглашено. Имате сјајну визију и радите на томе да своје циљеве остварите. Данас сте убрали још један поен. Страствени сте, варнице сијевају између вас и партнера.

Бик

Највјероватније ћете морати да одустанете од данашњих планова. Не очајавајте, биће још прилика, а имаћете времена и да идеје усавршите. Ваш ум и глава су у раскораку. Свиђа вам се неко ко не би требало да вам освоји срце. Једно ће попустити.

Близанци

Не волите притисак, много боље функционишете када су вам задаци представљени као изазов и игра. То би данас могао да вам буде проблем. Преиспитујете своје одлуке из прошлости, недостаје вам бивша љубав. Сачекајте који дан прије него што се ухватите за телефон.

Рак

Мозак вам ради као добро подмазана машина, све конце хватате, очекује вас значајан успјех. Имаћете понуду која ће вас навести да размислите о покретању сопственог бизниса. Откривате ко вам је прави пријатељ, а ко само жели корист.

Лав

Данас звијезде савјетују Лавове да добро размисле о финансијској ситуацији и послу. Да ли је ова плата ваш лимит или заслужујете више? Нико вам неће понудити повећање ако га сами не затражите. Иако сте навикли да будете “алфа” у својој вези, данас пустите партнера да води.

Дјевица

Дневни хороскоп за 18. децембар 2022. године каже да ће они који послују са иностранством наићи на препреке. Мораћете цијели план да ревидирате и другачије приступите. Многе Дјевице долазе до прекретнице у љубави. Вријеме је за велике одлуке, немојте да их се плашите.

Вага

Звијезде савјетују Вагама да узму у обзир финансије кад праве планове за будуће пословање. Добро би било да уђете у партнерске односе, исплатиће вам се. Генерално, новац је данас у фокусу па  ће исто тако бити наглашен и у љубави. Зауздајте се, сада је важно да будете штедљиви.

Шкорпија

Данашњи хороскоп савјетује Шкорпије да направе дистанцу са особама из колектива које наизглед дијеле њихове ставове у пословању. Нису им чисти мотиви. Најбоље би било да одгодите важне састанке, за пар дана ситуација ће бити повољнија. У љубави једна женска особа ће одиграти кључну улогу, помоћи ће вам око проблема.

Стријелац

Шармом покушавате да ријешите проблеме на послу. Ипак, ни ваша харизма вам данас неће помоћи код промјена које се дешавају на вишем нивоу и не можете на њих да утичете. Прилагодите се ситуацији. Слободни имају упорног удварача. Могли бисте да се забавите.

Јарац

Јарчеви ће овај дан провести мирно, а могућ је и прилив новца под условом да не дјелују ван својих ограничења. У љубави могуће размирице са партнером, исувише сте посесивни. Немојте да вршите притисак на партнера, само ћете га отјерати од себе.

Водолија

Данас ћете бити окупирани породичним проблемима. Потребно је да успоставите баланс између професионалног и приватног живота, иначе ћете “сагорјети”. Слободни припадници овог знака су на раскрсници - препустити се страстима или чекати неког с ким је могућа будућност?

Рибе

Дневни хороскоп за 18. децембар упозорава Рибе на неочекиване ситуације, будите спремни да се изненадите. Ако сте планирали пут, боље га одгодите, јер ћете наићи на препреке. Имате неке недоумице у вези са за партнером, а никако не успијевате да из њега извучете искрен разговор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана