Дневни хороскоп за 18. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 18. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Уколико вам је стало да уљепшате однос са вољеном особом, нема потребе да постављате погрешна питања и провокативне ситуације. План који упорно покушавате да остварите у кругу сарадника не представља најбоље рјешење. Стога, немојте затварати очи пред чињеницама. Важно је да неко ужива у вашем присуству и да се радује вашим идејама.

Бик

Стало вам је до помирења са вољеном особом, употријебите своје скривене адуте да бисте оставили озбиљан утисак. Нема потребе да прецјењујете личне могућности, препустите својим сарадницима да одлучују о заједничким интересима. Обратите пажњу на уреднији начин живота и на правилну исхрану.

Близанци

Могуће је да сте нехотично повриједили нечија осјећања, глас савјести вас подсјећа на искрено извињење. Правилна информисаност пружа ширу могућност за добар избор и пословну афирмацију. Ваши сарадници имају добре идеје. Важно је да успоставите хармоничан однос са околином.

Рак

Ваша појава или стил дјелују изазовно на вољену особу, што представља добар љубавни предзнак. Пријаће вам нечије блиско друштво. Уколико вам недостају поуздане информације о пословним приликама немојте давати лакомислена обећања, већ затражите нечије посредовање. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Лав

Прижељкујете занимљивије догађаје у љубавном животу. Сусрет са једном особом може да вам поправи расположење. Потрудите се да правилно разграничите своје обавезе од интереса који вас везују за одређене сараднике. Не треба да трпите нечију самовољу. У вечерњим сатима пријаће вам излазак или шетња.

Дјевица

Избјегавајте нову расправу у сусрету са вољеном особом о осјетљивим темама које ни до сада нисте успјели да закључите. Због различитих интересовања међу сарадницима, морате да прихватите пословни компромис или неку утјешну варијанту. Важно је да смањите своју психичку напетост или нервозу.

Вага

Имате прилику да освојите нечију наклоност. Објасните вољеној особи да вас везују исте емотивне потребе. Налазите се у доброј форми и дјелујете врло позитивно на своју околину. Важно је да реагујете у правом тренутку. Представите позитивну страну своје личности.

Шкорпија

У сусрету са вољеном особом важно је да тачно дефинишете своје емотивне жеље и спектар интересовања која имате. Неко у вама подстиче сумњу. Ипак, превише дискреције са ваше стране оставља негативан утисак на околину. Пријаће вам нечија близина или наклоност као позитиван подстицај.

Стријелац

Нема потребе да преувеличавате своје жеље и интересовања у сусрету са вољеном особом. Партнер не реагује на вашу причу. Лакомисленост или помисао да се налазите испред других, представља класичан примјер претјераног самољубља. Избјегавајте конфликтне и стресне ситуације.

Јарац

Неко вас узбуђује и привлачи вашу пажњу више него што сте спремни да признате. Дјелујете тајанствено. Са пар добрих потеза можете да учините више него ваши сарадници. Можете да остварите своје намјере на различитим странама. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Водолија

Покажите вољеној особи да добра воља и пажња значе више од скупих поклона. Ваш ентузијазам и лични понос могу да се протумаче на различите начине, пажљивије бирајте ријечи које користите у друштву сарадника. Уживајте у стварима које дјелују позитивно на ваше расположење.

Рибе

Неко одређује правила понашања, а вама преостаје да се помирите са задатом улогом. То вам се не допада. Не будите надмени или расипни у сусрету са сарадницима. Задовољите се просјечним резултатима. Избјегавајте стресне ситуације и напорне обавезе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана