Дневни хороскоп за 18. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 18. април

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Партнер има необичне идеје и одбија да саслуша ваше примједбе. Очекујете брз или лак расплет догађаја. Потребно је да се дистанцирате у односу на различите непријатности, понекад треба стварати у креативној тишини и мимо радозналих погледа. Обратите пажњу на здравији начин исхране, избјегавајте лоше навике.

Бик

Немојте дозволити да нешто или неко са стране заокупља партнерову пажњу. Будите позитивно наметљиви или незаобилазни. Нечија порука или сусрет са једном особом имају позитиван утицај на ваше пословне планове. Важно је да остварите унутрашњу равнотежу.

Близанци

Партнер дјелује врло подстицајно и умије да преусмери ваше мисли у позитивном правцу. Нема разлога за додатну забринутост. Ако је ријеч о различитим ставовима, потребно је да усагласите пословне интересе. Подстичите код себе добро расположење и ведар дух.

Рак

Нема потребе да бјежите пред истином или да потискујете своје емотивне жеље. Све има здраву границу, тако и радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима. Олакшајте савјест, пријаће вам повјеравање.

Лав

Важно је да сачувате емотивну блискост са једном драгом особом. Заштитите оне које волите од непотребних узбуђења. Велике амбиције или потреба за прикупљањем материјалних резултата не треба да вас наведу на погрешно понашање. Примијените неку од техника психолошког опуштања, пријаће вам.

Дјевица

Затајили сте пред вољеном особом и тражите ново оправдање за своје поступке. Одговор је у прилагођавању. Уколико вам је стало да побољшате свој однос са пословним партнерима, прихватите нечији савјет и промијените досадашњу стратегију. Потребно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Вага

Дјелујете узнемирено, не успијевате да остварите своје емотивне планове. Понестаје вам стрпљивости у друштву вољене особе. Претјерана амбициозност или нескромност при процјени личних могућности узрокује различите неспоразуме. Контролишите импулсивну страну своје личности.

Шкорпија

Не желите утјеху, али нажалост оно што се дешава између вас и партнера подсјећа на унапријед режирану представу. Примјећујете да неко има негативан утицај на ваше сараднике. Стога, немојте учествовати у полемикама. Пријаће вам психофизичка релаксација и одмор.

Стријелац

Партнер умије да вас орасположи својим идејама. Неке ситуације представљају повод за заједничку срећу и задовољство. Неко покушава да вас наведе на другачије мишљење, али ви имате своје циљеве и не одступате од започетих планова. Слободно вријеме посветите рекреацији, опустите се.

Јарац

У сусрету са вољеном особом, сваки вид претјеривања доноси супротан ефекат. Немојте иритирати свог партнера. Стрпљиво сачекајте да се смире негативне страсти и прећутите своје мишљење. Важно је да процијените пригодан тренутак за акцију. Усмјерите своје мисли у позитивном правцу, опустите се.

Водолија

Не заборавите да постоји граница између практичних интереса и емотивног задовољства, није дозвољено све што вам се допада. Вашу критизерску нарав или додатну упорност околина тумачи на различите начине. Ипак, то вам неће сметати да наметнете своје мишљење. Слободно вријеме посветите рекреацији, пријаће вам неки вид спортске активности.

Рибе

Почиње да вам смета нечије присуство или провокативно понашање. Волите да господарите комплетном ситуацијом у емотивном односу. Понекад је тешко препознати тим који побјеђује и страну која губи. Збуњују вас одговори које добијате од сарадника, јер свако има своју верзију приче. Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана