Дневни хороскоп за 17. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 17. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован
Ваше идеје ће бити добро прихваћене у пословном окружењу. Ускоро вам се ближи прилика за унапрјеђење. Вољена особа вам је посвећена и труди се да буде увијек поред вас. Узвратите јој пажњом и лијепим ријечима. Чувајте своје уши.

Бик
Можете да се надате лијепим вијестима у везаним за посао у који сте уложили доста труда, енергије и времена. Уживате у лијепом дану са вољеном особом и добро се осјећате. Када су вам емоције стабилне, не бринете ни о чему. Долази вам рјешење за неки здравствени проблем из прошлости.

Близанци
Долази вам шанса да остварите успјех, којим год послом да се бавите! Пред вама је веома повољан дан! Ново познанство вам долази сасвим неочекивано. Можете да се надате занимљивим љубавним дешавањима.Прија вам рекреација.

Рак
Уколико се бавите приватним послом, можете да очекујете веома значајно побољшање на пољу зараде. Вољена особа ће вам показати да не жели да одустане од ваше везе иако сте имали неке проблеме у прошлости.Прија вам већи унос свјежег воћа и поврћа.

Лав
Можете да очекујете добар дан када је у питању пословно поље. Пред вама је шанса да доживите нека нова искуства. Комуникација са особом која вам се допада постаје све боља. Ускоро можете да очекујете почетак везе. Избјегавајте цигарете.

Дјевица
Можете да очекујете да ћете доћи до новца ком сте се надали. Пред вама је шанса да се стабилизујете на материјалном плану. Осјећате се сигурно и заштићено поред свог партнера. Не желите емотивне промјене, желите да све остане како јесте. Поведите рачуна о грлу.

Вага
Пред вама је дан у ком нећете имати веће пословне обавезе или бриге везане за ово поље. Све протиче мирно. Веома сте заљубљени у једну посебну особу и планирате да јој отворено покажете своја осјећања! Мања вртоглавица је могућа.

Шкорпија
Можете да се опустите и да искористите вријеме које имате испред себе како би се одморили и мало напунили своје батерије. Мање захлађење које је наступило између вас и вољене особе може да се превазиђе ако то желите. Могуће је да имате вишак енергије!

Стријелац
Видите позитивне резултате и задовољни сте јер знате да се нисте трудили узалуд. Пред вама је генерално добар дан. Можете да очекујете познанство и флерт са особом коју знате већ неко вријеме. Могуће је да је у питању Водолија. Без проблема на овом пољу.

Јарац
Очекује вас прилика да покажете шта све знате да радите. Ваше разнолике способности вас чине посебним.Размишљате о браку са вољеном особом. Могуће је да ћете се прво ипак одлучити само на заједнички живот, без формалности. Повећајте унос калцијума.

Водолија
У контакту са надређенима можете да остварите велики напредак. Полако рјешавате неспоразуме које сте раније имали. Ново познанство у вама буди осјећај среће и задовољства. Пред вама је јако повољан период за љубав! Пријала би вам опуштајућа купка.

Рибе
Могуће је да неке ствари нису испале онако како сте се надали али ништа не схватате превише фатално. Потребно је да порадите на унутрашњем миру, као и на самопоуздању ако желите да се осјећате добро и да нађете праву особу. Избјегавајте алкохол.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана