Дневни хороскоп за 17. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 17. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Дневни хороскоп за 17. октобар савјетује Овнове да уложе у посао о ком већ неко вријеме размишљају. Ако претходно урадите детаљну анализу и направите план, успјех неће изостати. Немојте да дозволите да се запустите. Јесте ли размишљали о промјени исхране?

Бик

Окренули сте нови лист на послу, ако мислите да успијете морате да будете чвршћи. Не дозволите да вас поремете оговарања, држите се онога у чему сте добри и истрајте у плановима. Могућа је романса са особом коју сте недавно упознали. Изненадићете се!

Близанци

Близанци би данас требало да размотре понуду за нови посао. Ситуација на послу је нестабилна, можда је ово рјешење ваших проблема? Мањи породични проблеми су вас узнемирили. Посавјетујте се са особом која је већ прошла кроз исте муке. Лош вам је имунитет.

Рак

Љубавни проблеми су вас оптеретили и не можете да се сконцентришете на послу. Неопходно је да направите корак назад и сагледате ситуацију из другог угла. Будите опрезни са новцем. Могуће је да ће неко покушати да вас убиједи да уложите новац у неизвјестан подухват. Главобоља.

Лав

У нову радну недјељу улазите пуни елана. Откривате истину о неким односима који ће преокренути ситуацију и потенцијално вас угрозити. Потражите помоћ пријатеља на положају. Партнер жели да вам угоди. Уживајте у романтичној вечери. Мањи проблеми са зглобовима.

Дјевица

Засучите рукаве и прихватите додатни посао, потребан вам је новац. Имате знање и енергију, заблистаћете, будите само мало сигурнији у себе. Партнер ће вам приредити страствено вече. Уживаћете!

Вага

Неки послови су вам исклизнули из руку, али не очајавајте. Нове понуде стижу, добро их размотрите. Донијећете исправну одлуку. Осјећате се помало усамљено. Очекујте позив на пиће од особе коју слабо познајете. Одлична прилика за флерт, али ништа више. Мање масне хране.

Шкорпија

Балансирате између посла и породичних обавеза и није вам лако. Морате да одредите приоритете, тек онда слиједи и рјешење ситуације. Једна особа је упорна у томе да вас освоји. Неодлучни сте, али један пријатељски савјет ће вам помоћи да донесете одлуку. Проблеми са алергијама.

Стријелац

Данас сте незаустављиви. Дуго сте све гурали под тепих и сада коначно престајете да се браните и крећете у напад. Успјех вам је загарантован. Партнер жели да проводи више времена с вама. Нађите вријеме за љубав. Могући су проблеми са варењем, промијените исхрану.

Јарац

Данашњи дан је у знаку новца. Ако треба да потписујете неке папире, склапате говоре, прочитајте оно што пише ситним словима. Пазите се да вас не преваре. Неко из ваше близине је очаран вама, а ви ту особу не примјећујете. Не дозволите да вам пропадне шанса за срећу због правила које сте сами наметнули.

Водолија

Ситуација на послу је повољна да затражите више задужења. Уз додатни посао иде и повећање плате, а вама је сада новац неопходан. Не љутите се на партнера због ситница. Суштинске ствари међу вама су сјајне, не кварите то. Крећите се више.

Рибе

Не будите превише горди. Направићете себи проблем на послу, а за то не постоји реалан разлог. Маштате о особи која вам није доступна или није свјесна ваших осјећања. Отворите карте, биће вам лакше. Посјетите стоматолога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана