Дневни хороскоп за 17. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 17. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Дјелујете врло амбициозно пред својом околином и свима јасно дајете до знања да не желите да вам се неко супротставља по било којој основи. Пажљиво процијените ситуације које захтијевају неки вид ризика или веће улагање новца. Неопходна вам је породична хармонија и нечије присуство како бисте остварили бољу психолошку равнотежу и приливе креативне енергије. Партнер умије лако да вас подстакне на позитивну реакцију и изливе емоција.

Бик

Савјесно испуњавате свој дио обавеза и дјелујете врло ажурно приликом испуњавања разних договора које имате са сарадницима. Реално заснивате све своје одлуке и нема разлога да неко утиче на вашу професионалну несигурност. У односу са партнером нема потребе да упорно понављате ситуације које не доносе жељени ефекат.

Близанци

У договору са сарадницима сада на успјешан начин можете да ријешите низ важних питања. Наставите да подстичете заједничке договоре и удруживање с разним особама. Потрудите се да неко озбиљно схвати ваше идеје о финансијским захтјевима које имате. У односу са љубавним партнером пролазите кроз промјенљиву фазу, али не треба да се предајете. Важно је да дјелујете позитивно на свијет око себе и да непрекидно постичете вољену особу на заједничке промјене.

Рак

Постоје важни циљеви које можете да остварите у разним фазама или на неки заобилазан начин. Стало вам је да осмислите добру пословну стратегију на основу које ћете успјешно реализовати скоро све што сте и замислили. Наставите да се понашате довољно промишљено у процјени правих вриједности. Очекује вас позитиван обрт у љубавном животу, партнер ће вас изненадити на неки посебан и лијеп начин. Препустите својим осјећањима да вас воде.

Лав

У зависности од личног интересовања и мотивације коју имате, осмислите нека нова или модификована рјешења која ће вам доносити најбоље резултате. Потребни су вам разноврсни дипломатски манири или компромисна варијанта као успјешна формула која доноси корисне и дугорочније резултате. У љубавном животу уживате у разноврсним ситуацијама. У односу са вољеном особом све постаје могуће када се ваша осјећања и мисли преклапају.

Дјевица

Обратите пажњу на нове професионалне могућности како бисте проширили сазнања и побољшали своју укупну позицију. Ако препустите да ствари саме иду својим током, неко други изненада може да вас предухитри. Свијет око себе посматрате другачијим очима или у ведрим тоновима, осјећате се задовољно и срећно уз вољену особу.

Вага

Захваљујући добрим идејама и стратегији коју спроводите дјелујете веома озбиљно на своје сараднике. Налазите се у сјајној прилици да остварите дугорочније пословне интересе. Умијете да се наметнете у правом тренутку и често водите главну ријеч у преговорима. Важно је да подстичете двосмјерне контакте. Догађаји који вас прате у љубавном животу дјелују охрабрујуће. Осјећате велики емотивни занос и задовољство у друштву вољене особе. Прија вам нечија наклоност.

Шкорпија

Дјелујете забринуто због нових догађаја на пословној сцени који могу да вас успоре у спровођењу важних планова које имате, али уз додатну упорност показаће се да имате врло ефикасна рјешења и да околина изузетно уважава ваше резултате. У догађајима из приватног живота немојте дозволити да се о вама шире лоши гласови или да неко о вама пласира погрешне приче. Своје мале слабости покажите само пред породицом и блиском особом.

Стријелац

Дјелујете енергично у сусрету са сарадницима и постављате нове захтјеве у очекивању да све тече по вашим процјенама. Ипак, претјераним истицањем личних захтјева побуђујете различите коментаре међу сарадницима. Потребно је да имате “широке видике” у сваком погледу. Љубавне размирице прихватите као пролазну фазу, јер све се своди на нови подстицај или на добар импулс који вас води ка емотивном зближавању са партнером. Ослоните се на своје “скривене адуте”.

Јарац

Пролазите кроз различите фазе стваралачког расположења и стало вам је да себи обезбиједите оптималне услове. Обратите пажњу на реакцију ближе околине, јер понекад не желите да прихватите коментаре које доживљавате као оштру критику. У односу са љубавним партнером често преузимате активну улогу и спремни сте да промијените неке заједничке навике које вас спутавају. Инстинктивно умијете да препознате прави моменат и добар ритам.

Водолија

Доносите низ важних одлука и дјелујете одлучно у својим намјерама пред сарадницима. Преостаје вам да спроведете у дјело све оно што сте уговарали у протеклом периоду. Нема потребе да се расправљате са неистомишљеницима и да губите вријеме на неке споредне ситуације. Имате добар осјећај, а љубавни догађаји које наслућујете најављују срећан расплет у односу са вољеном особом. Понекад је најбоље пратити само унутрашњи осјећај и не причати превише.

Рибе

Улажете велики напор да остварите позитивне резултате у свом пословном изражавању, али постоји слијед догађаја који ремети ваше планове. Важно је да се правилно организујете и да испоштујете све задате рокове. Склони сте честим промјенама свог емотивног расположења, нема разлога да губите наду или да се удаљавате од партнера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана